Arama sonuçları: *

1. N

Lol bağlantı kesildi geri gelmedi oyun mu çöktü

arkadaşlar az önce oyundaydım birden bağlantı koptu geride bağlanamadım 2 farklı internetten denedim sorun nedir acaba bi bende mi oluyor
  2. N

Yenilenmiş gta 5 indirme paralı mı

bende hali hazırda gta 5 var zaten fakat yeni sürümüne geçirmek için para mı vermem gerekiyor ya da sonra yapmak istesem para vererek mi yapacağım
  3. N

GTA 5 nereden alınmalı

arkadaşlar gta 5 alacağım bi yerden belki bedava verirler diye bekledim ama vermeyecekler herhalde epicte 375 rockstarda 275 steamda 510 TL'ye tekabul ediyor aralarında fark var mı bilmiyorum ama sizce nerden alınmalı bazı kişiler steamdan alın demişler fikir almak istedim
  4. N

GTA 5 almalı mıyım epic gameste beleşe düşmesini beklemeli miyim

arkadaşlar hiç gta oynamadım ama hep onlineda oynamak istemişimdir şu sıralar aklıma düştü acaba alsam mı diyede sanırım yılbaşı fırsatlarında bedava düşme şansıda varmış beklemeli miyim almalı mıyım beklersem ama gelmezse bu sefer indirimde biterse hiç alamayabilirim ne yapmak lazım yüzde kaç...
  5. N

Lol unranked hesap alacağım nereden temin edilmeli ban yer miyim

arkadaşlar euw da arada hard takılmak için hesap satın almayı düşünüyorum fakat ban yeme sıkıntısı oluyormuş siz hangi siteden satın almamı önerirsiniz ve başınıza böyle bir olaydan ban yeme şekli geldi mi bilgisi olan fikirlerini paylaşırsa sevinirim
  6. N

Steam hesabımı nerden satabilirim

arkadaşlar neredeyde hiç steamdan oyun oynamıyorum ve elimden çıkarmak istiyorum rdr witcher forza fifa gibi oyunlar ve daha fazlası var https://steamcommunity.com/profiles/76561199200083743/ kaç para fiyat koymalıyım öldürmeden ve nereden satabilirim
  7. N

steam hesabım kaç para eder

arkadaşlar bu sene yks hazırlanıyorum test kitabı ve deneme ücretleri falan ekonomiyi zorlamaya başladı steam profil nasıl paylaşılıyor bilmiyorum ama para edecek rdr 2 witcher 3 outlast 1 2 fifa 23 forza 4 ark wwz falan var
  8. N

Lol eksik lp tamamliyor mu

bugun baya bi mac attim ama oyun bir kurnazlik yapip seriye cikarttirmiyor bir turlu 98 lp 96 lp 97 lp derken ulan az once 99 lp de birakti baba yok girsem bu sefer 25 30 lp gidiyor 18 19 geliyor riske atamiyorum riot 1 2 lp eksik lp takviyesi yapiyor mu ticketta deneyen goren falan var mi...
  9. N

Paladins oyun yükleme ekranı dolduktan sonra kapanıyor

oyunu başlatıyorum easy cheat ekranı geliyor orası doluyor ama oyuna girmiyor sorun nedir karşılaşan var mı hiç ?
  10. N

Valorant cihaz banı kaldırma ne kadar

arkadaşlar bizim burda ki bi bilgisayarcıya sorduğumda 250 lira istedi şoke oldum :D fiyatları hiç bilmiyorum da normalde ne kadardır acaba bunun fiyatı yoksa normali bu mu bilen var mı
  11. N

lolde gizemli şampiyonlar

hocam bu lolde gizemli şampiyon görevleri varda 9.görevdeki gizemli şampiyon kim ?
  12. N

lol yeni rank sezonu ne zaman

bilen varsa söyleyebilir mi
  13. N

valorant sebepsiz cihaz ban

hocam ben her gün valo oynardım bugün gireyim dedim cihaz banı yemişim üstüne hesabımda 3.yazılımdan perma yemiş hileyle alakam yok riota sebebini sordum oyun bugu 3.parti yazılım dedi fasa fiso anlattı bende ne yaptığımı sordum dedim bana ne anlatıyorsunuz dedim şimdi cevap bekliyorum arkadaş...
  14. N

red dead redemption 2 grafik sorunu

arkadaşlar rdr 2 de grafikleri ayarlayamıyorum your chosen graphics settings are currently using more memory than your system has available bunu söylüyor nasıl düzelticem bunu 60 fps sabit alıyorum ve tam ekran bile değil
  15. N

rockstar games library services hatası çözümünü bilen var mı

gta 5 de aynı hata vardı rdr 2 aldım dedim belki bunda olmaz gene oldu silip tekrar yükledim rockstar launcheri bir şey farketmedi sonra internetten tüm yapılacak şeyleri yaptım fakat olmadı ya dosya çıkmıyor ya da dosya çıkıyor ama dosyaya tıkladığım zaman açmama izin vermiyor başka bir hata...
  16. N

gta 5 pc çok takılıyor

arkadaşlar gta 5 de pcm çok takılıyor nedeni nedir acaba çözünürlüğü ayarları falan ayarladım rx 6700xt i5 12400f
  17. N

dying light hangisini almalıyım

DYİNG LİGHT ENHANCED EDİTİON diğeri de normal dying light farkları nedir ?
  18. N

world war z fsr açma

arkadaşlar nerden açıyorum fsr teknolojisini 6700xt 1666895777 fideltyFX super resalution off diyor ama on a geçiremiyorum offda duruyor
  19. N

Yardım FORZA 4 GİRİŞ EKRANINDA OYUNDAN ATIYOR

arkadaşlar forza 4 ü açıyorum hoşgeldiniz falan diyor entera bastıgımda oyun donuyor ve atıyor x tuşuna bastığımda da aynısı oluyor sıkıntı nedir
Geri