Arama sonuçları: *

1. E

Witcher 3 Ak Bostan Gwent Kartı

Witcher 3'teki tüm gwent kartlarını toplamaya çalışıyorum ama ak bostan'da bir tane kaldı gösteriyo. Bidiğim kadarıyla ak bostanda sadece 1 tane kaçırılabilir kart var o da oyunun başında ki o kartı aldım. Ama sonuncusunu bulamıyorum hiç bir satıcıda yok. Bilen birisi yardımcı olabilir mi kafayı...
  2. E

Pc Game Pass 1 Yillik Xbox Li̇ve Gold Takti̇ği̇

Game Pass bu yıl başında zamlanıcak o yuzden bende 1 yıllık almak istiyorum. Normalde EA play taktiği vardı ama 1 yıllık ea play 250 lira olmuş yani pahalı oluyo. Bunun yanı sıra xbox live gold taktiği de görmüştüm ama şuan xbox sitesinde xbox live gold 4aylık satılıyo en fazla. ben bu 4...
  3. E

PC GAME PASS 1 YILLIK

https://www.webtekno.com/bir-yillik-xbox-game-pass-alma-h122512.html bu taktiği yapsam işe yarar mı ? Şu an game pass üyeliğim var ve 15kasimda biticek ve zamlanmadan 1 yıllık almak istiyorum olur degil mi
  4. E

Steam Oyun Önerileri

İndirimde alinabilicek güzel oyunları yazabilir misiniz? Online olmayan hikayeli oyunlari seviyorum ve yıl sonu güncellemesi gelicegi için witcher 3ü dlcleriyle alicam ve disco elysiumu da almayı düşünüyorum. Bundan başka önerileriniz var mı?
  5. E

Call Of Duty Modern Warfare 2 Steam Hesabı

Biliyorsunuz ki call of duty 2 yakında cikicak ve oynamak istiyorum ama 6saatlik hikayesi olan ve Türk oyuncuları umursamayip yerel fiyatlandırma bile yapmayan bir oyun için 1000lira veremem. Bu yüzden itemsatistan 30liraya satılan hesaplardan almayı düşünüyorum sadece hikayesini oynayıp silicem...
  6. E

A Plague Tale Requiem Türkçe Yama

Oyun bugün cikicak olmasına rağmen çıkışından önce Türkçe yaması çıktı. Ama bu yama makine çeviri. Ben de oyniyicam ama kararsız kaldım bu yamayı kurmakla kırmamak arasında sizce nasıldır? Makine çeviri olması anlam kaymaları yaratır mı Linki bırakıyorum...
  7. E

Etail Uncharted Satın Alma

Unchartedi etailden ön sipariş vericem 275liraya peki Steam kodu sipariş verdiğim gün mu gelicek oyun çıktığı gün mu?
  8. E

WİTCHER 3 YENİ GRAFİKLERLE GUNCELLEME

Dün olan CD Project Red toplantısında CEO Witcher 3 ün bu yıl içinde güncelleştirilmiş yeni surumunun ulaşılabilir olucagini açıkladı peki merak ettiğim bu sürüm ekstradan mi satilicak yoksa şuanki sürüme sahip olanlar bedava mi alicak eğer 2.dediğimse indirimde alicam oyunu
  9. E

Sai̇nts Row Oyun Kodu

SAİNTS Row yeni cikan oyun elimde epic games kodu var ben oyunu oynamayı dusunmuyorum o yüzden kodu satmak istiyorum nasıl satabilirim
  10. E

A PLAGUE TALE İNNOCENCE TÜRKÇE YAMA

PC Game Pass var A Plague Tale İnnocence indiricem de türkçe yaması var ama hangisi gamepass için uygun emin olamadım zaten game pass dosyalara erişim izni veriyo zaten ama bazı yamalar game pass uyumsuz oluyo game pass uyumlu yamayı atar mısınız
  11. E

AMD SPİDER MAN 22.8.1

Spider Man Remasteredi steam aile paylaşımıyla veya korsan olarak oynamayı düşünüyorum 6700xt var bende ve 22.5.1 sürümü yüklü 22.7.1 hatalı diye eski sürüme döndüm ve 22.8.1 sürümünde de spider mane özel yayinlandi denilebilir ben 22.8.1 e geçmesem sorun yaşar mıyım oyunda
  12. E

STEAM AİLE PAYLASİMİ

Ben birinin kütüphanesine bağlansam aile paylaşımıyla çevrimdışıyken ve spider Man oynasam sonra diğer kişi de steame girerse beni oyundan atar mı yoka cevrim dışı olduğum için sorun olmaz mı ayrıca saveime bir şey olmaz değil mi
  13. E

SPİDER MAN REMASTERED Korsan Yükleme Hakkında

Spider mani korsan indirsem ve oyunu bitirdikten sonra oyunun dosyalarını dosya gezgini den silsem eğer virüs falan varsa kalır mı PC de ayrıca korsan alma demeyin maalesef bı oyuna 500vericek bütçem yok
  14. E

Game Pass Di̇shonered 2 Oyundan Ati̇yor

Sistemim fazlasiyla yeterli oyunu 100fps üstü oynuyorum ve ilk 3 bölümü bitirdim ama sonra tren gibi bir şeyle adaya geldim adamlardan birkaçını öldürdükten sonra oyundan attı bı şüphelendim tekrar girdim ve 5dk sonra yine attı dedim acaba sürücü yüzünden mi baska oyunlara girdim gow Battlefield...
  15. E

HELLBLADE EKRAN KARİNCALANMASİ

Bugün Game passden hellblade indirdim sistemim 6700xt Ryzen 5 5600lü sistem oyuna başladım ve ilk farkettiğim ekranda karıncalanma olduğuydu. Bu bahsettiğim şey god of Warda da vardı ve film greni ayarını kapatınca geçmişti hellblade de böyle bir ayar bulamadım çözümü var mıdır
Top Bottom