Arama sonuçları: *

1. respondulge

Online oyunları ucuza alma

Dostlar merhaba istediğim 2 online oyun var steam dolara geçtiği için haliyle pahalı daha ucuza başka bir şekilde güvenilir almanın bir yolu var mı
  2. respondulge

Gta 5 in 200 GB olması normal mi?

Epic Games ten GTA 5 indiriyorum gece baktığımda 112 gb diyordu şimdi 220 gb diyor sebebi nedir ne yapmam gerekir
  3. respondulge

LoL bot hesap satın almayı düşünüyorum

Dostlar merhaba yakın zamanda bir hesap adlım 35 TL ye skinli ve 50 k kadar mavi öz botlar tarafından 30 levele kasılmış arkadaşım görünce o da almak istedi ama 100 k mavi öze istediği skinli bir hesap arıyor mümkünse 40 tl aşağı varsa güvenilir ucuz bir yer bende almaı düşünüyorum çünkü bu...
  4. respondulge

Batman arkham knight açılmıyor

Merhaba dostlar steam den Batman Arkham Knight aldım anlayacak kadar ingilizcem olmayınca haliyde tr yama indirdim ama şimdi bu hatayı alıyorum nedeni nedir nasıl çözebilirim?
  5. respondulge

Fps düşüklüğümün nedeni ne?

Merhaba dostlar cs go da yüksek ve düşük ayarlarda aynı fpsleri aliyorum 300 le 200 arasi ikisinde de sizce bunun nedeni nedir işlemcim mi darboğaz yapiyor
  6. respondulge

Düşük boyutlu oyun önerileri

Yeni bilgisayar aldım bu hafta gelicek indireceğim birkaç oyun var tabide oyunların boyutu internetin hali belli 2 gb dosya indirmek 1 saat sürer belki bende oyunlarimi programlarimi indirirken vakit geçireceğim oyun önerilerinizi istiyorum sistem fotoğrafta gördüğünüz gibi
Geri