respondulge
80+
- Reaksiyon skoru
- 53
Steamden dosyaları doğrula deMerhaba dostlar steam den Batman Arkham Knight aldım anlayacak kadar ingilizcem olmayınca haliyde tr yama indirdim ama şimdi bu hatayı alıyorum nedeni nedir nasıl çözebilirim?
Doğrulaması ne kadar sürer sanırım uzun sürücek gibiSteamden dosyaları doğrula de
Sistem iyiyse bir kaç dakikaDoğrulaması ne kadar sürer sanırım uzun sürücek gibi
i3 10100f rx6600 ama birkaç dakikadan daha uzun sürüyorSistem iyiyse bir kaç dakika
7 gb güncelleme istiyor internet biraz yavaş olduğu için güncelleme işini geceye bırakıcam olursa yazarım teşekkürlerSistem iyiyse bir kaç dakika
Türkçe yama dosyaları bozmuş demekkii3 10100f rx6600 ama birkaç dakikadan daha uzun sürüyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
7 gb güncelleme istiyor internet biraz yavaş olduğu için güncelleme işini geceye bırakıcam olursa yazarım teşekkürler
güncelledim başta ingilizceydiama bugün açtığımda türkçe oldu tek sıkıntı şu konuşmalar türkçe değil o kötü oldu acaba cmd açıldığınd ayanlışlıkla cmd ye tıkladım diye mi böyle olduTürkçe yama dosyaları bozmuş demekki
dosyaları onarırken muhtemelen yamaya da zarar verdi o yamayı kaldırıp başka yama denegüncelledim başta ingilizceydiama bugün açtığımda türkçe oldu tek sıkıntı şu konuşmalar türkçe değil o kötü oldu acaba cmd açıldığınd ayanlışlıkla cmd ye tıkladım diye mi böyle oldu
her yerde tek bir yama var sadece isimleri farklıdosyaları onarırken muhtemelen yamaya da zarar verdi o yamayı kaldırıp başka yama dene
boyutları kuruluş şekilleri aynıdosyaları onarırken muhtemelen yamaya da zarar verdi o yamayı kaldırıp başka yama dene
tekrar kurdum ve hiç ellemdim bu sefer oldu sonundadosyaları onarırken muhtemelen yamaya da zarar verdi o yamayı kaldırıp başka yama dene