Arama sonuçları: *

1. Layhton

Detroit hakkında yardım

Merhaba herkese oyunu oynamaya yeni başladım ve acayip sarıyor gerçekten ancak nelere dikkat etmem gerekiyor bilmiyorum. Oynarken karakterleri anlayarak onların yaşadığı karakter gelişimine göre seçim yapmak istiyorum ama yaptığım seçimler arasında terslikler var gibi gözüküyor. Mesela connor...
  2. Layhton

Elden ring hikayesi?

Elden ringi daha önce oynamaya çalıştım ama ilk souls deneyimim olduğu için hikayeyi bilmeyince çok etkilemedi. Bende internet hikayesini araştırdım ve resmen büyülendim. İsteğim hikayeyi A dan Z ye herşeyiyle öğrenip öyle oynamak, bunun içinde kitap arıyorum. Elden ring hikayesini anlatan kitap...
  3. Layhton

Yardım Minecraft FPS sorunu

Merhaba victus laptobumda amd ryzen 7640hs ve rtx 4060 var ve minecrafta complemantary reimagined shader kurdum fakat fps'im genel olarak 70 ila 50 arasında seyrediyor ve 72 nin üstüne asla çıkmıyor. optifine değilde sodium iris mi ne onu indirdim ve minecraft ekran kartını kullanıyor fakat en...
  4. Layhton

Öneri Minecraft shader önerisi

Merhaba herkese, bu sıralar minecraft perileri geldi bana ve adam akıllı oynamak istiyorum fakat shader şart. Yeni bi güncelleme gelicekmiş oyuna shader gibi, onun görsellerini çok beğendim. O tarz çok fazla oyunu değiştirmeden daha canlı ve daha doğal renkler ve ışıkların olduğu güzel bir...
Geri