Arama sonuçları: *

1. K

Windows 10 Ltcs 21h2 Valorant 19045 Hatası

Merhaba şu an ltcs windows 10 kullanıyorum bu hatayı çözmek mümkün mü? Yoksa atlas os geçmeyi düşünüyorum. Windows update tamaman güncellenmiş durumda
  2. K

Days Gone Tarzı Oyun Önerileri

Days Gone tarzı PC'de kesin oyna dediğiniz oyunlar var mı? Oyunu çok sevdim çünkü. Zaten ps exclusive oyunlarına hayranım.
  3. K

Sons Of The Forest DLSS Yok

Ekte gördüğünüz gibi ayarlarda dlss yok. Normalde burada olması gerekiyor. Aynı durumu yaşayan var mı acaba? Sorun driver ile alakalı olabilir mi? Ekran kartı: 3060
  4. K

Cyberpunk 2077 Saçlarda Pikselleşme

Sistem: Ryzen 5 3600, Rtx 3060, 2x8 3000 mhz ram Nvidia Ayarları: Arkdaşlar nvidia ayarları böyle oyundaki saçlar çok kötü gözüküyor çözümü nedir acaba?
  5. K

Cyberpunk 2077 ve Spider-man alınır mı?

Arkadaşlar Cyberpunk almak için cadılar bayramını bekledim fakat indirime girmemiş. Oyunlara zamların cadılar bayramı bittikten sonra geleceğini duydum. Sizce hızlı davranıp 249 TL'ye Cyberpunk ve 307 TL'ye Spider-man Remastered remastered almalı mıyım?
  6. K

Cyberpunk 2077 vs. Marvel’s Spider-Man Remastered

Arkadaşlar merhaba, RTX 3060 ve ryzen 5 3600'ün keyfini çıkarmak istiyorum bu yüzden oyun arayışına çıktım ve çok uzun zamandır cyberpunk oynamak istiyordum. https://www.gamebillet.com/marvels-spider-man-remastered?affiliate=d08020ae-7077-4dac-88a4-0bf4804b7406 spiderman 308 TL...
Geri