Cyberpunk 2077 ve Spider-man alınır mı?

Reaksiyon skoru
32
Arkadaşlar Cyberpunk almak için cadılar bayramını bekledim fakat indirime girmemiş.
Oyunlara zamların cadılar bayramı bittikten sonra geleceğini duydum. Sizce hızlı davranıp 249 TL'ye Cyberpunk ve 307 TL'ye Spider-man Remastered remastered almalı mıyım?

Hayir alma, biri zaten sürekli düşüyor. Kış indirimi falan olur

Arkadaşlar cyberpunk almak için cadılar bayramını bekledim fakat indirime girmemiş.
Oyunlara zamların cadılar bayramı bittikten sonra geleceğini duydum. Sizce hızlı davranıp 249 TL'ye Cyberpunk ve 307 TL'ye spider-man remastered almalı mıyım?
Kanka şuan cyberpunk epic gamesde 125 tl
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben arkadaşa katılmıyorum. Bugün Forza Horizan 4 Forza Horizan 5 zam yedi. Biri 60 TL den 300 TL oldu. Diğeri 300 TL den 600 TL. Hepsi sıra sıra zam yapacak muhtemel

Kanka şuan cyberpunk epic gamesde 125 TL
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben arkadaşa katılmıyorum. Bugün Forza Horizan 4 Forza Horizan 5 zam yedi. Biri 60 TL den 300 TL oldu. Diğeri 300 TL den 600 TL. Hepsi sıra sıra zam yapacak muhtemel
Sağol, görmedim epicte indirimde olduğunu peki sence epicten alırsam herhangi bir sorun yaşar mıyım? Optimizasyon vs.

Sağol, görmedim epicte indirimde olduğunu peki sence epicten alırsam herhangi bir sorun yaşar mıyım? Optimizasyon vs.
Yok be canım
1666814604846.png

Ben de oyunda değil sadece başarımlarda problem oluyordu oda düzeldi

Arkadaşlar Cyberpunk almak için cadılar bayramını bekledim fakat indirime girmemiş.
Oyunlara zamların cadılar bayramı bittikten sonra geleceğini duydum. Sizce hızlı davranıp 249 TL'ye Cyberpunk ve 307 TL'ye Spider-man Remastered remastered almalı mıyım?
Değmez

Cy 77 yi oynadim sevmedim digeri hakkindada bir bilgim yok

İkisinide oynadım. Cyberpunk almaya değmez bence. Korsan indirmiştim ben. Spidermani de korsan indirim pcde beğenip playstationa almıştım. Gayet iyi. 6-7 saat oynayıp bıraktım onu pcde. Ps de hala oynuyorum kardeşime aldım

Son düzenleme:
zevk meselesi 2077 yi kaçak indird,im çok beğendim satın aldım sonra. çoğu kişi beğenmez ama hem tazı başka hemde dediğim gibi zevk meselesi . Bence çok güzel bir oyun . denemeye değer.

Spiderman nerede indirimde?

Hocam cyberpunk 250tl zaten ilaç gibi fiyatı var almayı düşünüyorsanız bundan önce kaç kere 125₺ düştü aldaydınız ya bu zam gelecek korkusu ne böyle insanlara almayacakları şeyleri tam fiyat verdirmeye itiyor. Bence siz bu iki oyunu da almayın. Siz daha bekleyin belki daha da düşer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,709
Üyeler
192,472
Son üye
derbederr
Geri