Arama sonuçları: *

1. KEDULLAH HOCA

Yardım warzone drop problemi

warzone oynamka için açtım en yüksek ayarlarda da olsa en düşüktede olsa oynanıcak durumda olmuyor çok fazla fps drop yiyiorum donma takılma oluyor erkan kartı sürücüsüyle alaklı olabilir mi ? çünkü önceden en yüksek ayarlarda 90 fps rahat alıyordum şimdiden teşkkürker
  2. KEDULLAH HOCA

cs go silahım kaça gider

bunu aldım birinden 5tl ye sizce kaça satılır stickerler sayesindegüzel bi fiyata gider dedi sizce kaça satmalıyım
  3. KEDULLAH HOCA

batman oyununda düşük fps alıyorum

arkham asylum oyununda 10 fps kadar allıyorum bazen 30 nedeni nedir sistemim güçlü olmasına rağmen bi sıkıntı mı var nasıl çözerim 1688966959
  4. KEDULLAH HOCA

steam heabım ne kadar eder nasıl öğrenicem

https://steamcommunity.com/profiles/76561199170364899/ bağlantısı bu profilimin ne kadar eder nasıl öğrenirim merak ettim
  5. KEDULLAH HOCA

Öneri steam oyun önerisi

steam yaz indirimleri başladı önerebileceğiniz online olu rolmaz farketmez güzel hikayeli oyun var mı bildiğiniz oyunlardan çok cabuk sıkılan bi insanım ve çok kararsız kaldım şimdiden teşekkürler
  6. KEDULLAH HOCA

Yardım last of us pc sıkıntı var

oyunda bazen öldüğümde doğma tuşu çıkmıyor oyundan çıkmak zorunda kalıyorum
  7. KEDULLAH HOCA

Yardım epic adım değişmiyor

epic games den hesabıma tıklıyorum ama sim değiştirme yerine tıklanmıyor sadece gmaili değiştirebiliyorum isim değişmiyor nasıl çözebilirim daha önce de hiç değiştirmedim adımı
  8. KEDULLAH HOCA

Yardım emülatörde oyun açamıyorum

bluestack de gameloopu da denedim oyunlar açılmıyo siyah ekran oluyo ne yapmalıyım sanallaştırma da açık
  9. KEDULLAH HOCA

Yardım days gone saklanamama sorunu

days gonede hayatta kalam 2 modunda yani en zor modda oynuyorum helikopter görevindeydim saklanıyordum çalıda ,asker var saklanmama rağmen beni görüyo taş atsamda gitmiyo ve 5 sn geçmeden yakalanıyom ve hep orda doğuyom nasıl geçebilirim
  10. KEDULLAH HOCA

arkadaşlar fps de garip bir değişim var

dl 2 de 1080 p fsr kalite de 70 57 arası fps alıyodum 2 k ya çektim bu sefer fps 57 58 e düşme olmadı nedeni nedir
  11. KEDULLAH HOCA

arkadaşlar hikayeli oyunlar sıkıcı gelmeye başladı

sizde de var mı bilemem ama ilk hikayeli oyunm 6 yıl önce psp den oynadığım gow ghost of spartaydı oyunu 20 defa bitirdim sıkılmadan ma aşimdiki gow ve ya başka hikayeli oyunlar artık eskisi gibi eğlenceli gelmiyo sadece arkadaşlarımla oynuyorum hikaylei sizde de var mı göyle bir şey 1672860072...
  12. KEDULLAH HOCA

Yardım steamım çalınmış mı?

2 gün önce dying lgıht 2 oynarken tam oyunun ortasında lütfen bekelyin diye 2 defa yükleme ekranı çıktı hemen gitti sonra şimdi oynarkende oyundan attı bu normal m, h,ç yaşamamıştım
  13. KEDULLAH HOCA

Yardım ubisoft oyunumu göstermiyor

ubisoft bikaç ay önce rainbow six vermişti bedavaya aldım bi ara indirdim sildim bayağı vakit geçti oyunlarımda gözükmüyo ve arattığımda sadece rainbow six extraction var o da tam oyun değil
  14. KEDULLAH HOCA

Yardım sekıro ve cod tarzı oyun önerisi

herkese merhaba crakli indirbileceğim cod gibi tek başıma eğlene bileceğim fps oyunu var mı grafikleri güzel olan mesela cod black opsun zombi modu çok eğlenceliydi bu tür grafik kalitesi güzel bildiğiniz oyunlar var mı
  15. KEDULLAH HOCA

arkadaşlar epice bişey oldu yardım

fortnite indiriyodum akşam kapadım pc yattım sabah açtım 28 gb den 27 si doldu ve hala yüzde 44 te ve şimdi de 100kb indiryo bazen sıfır oluyo nasıl düzelticem
  16. KEDULLAH HOCA

sizce oyun ayarlarım ne olmalı?

kartım ve işlemcim imzamda yazıyo dyıng lgıht 2 de ışın izleme modu fsr kapalı 80 70 fps arası mı oynamalıyım yoksa ışın izleme ultra fsr denge 65 50 fps arası mı oynamak daha iyi ultra ışın izleme sizce bukadar fps ye değer mi
  17. KEDULLAH HOCA

bildiğiniz güzel oyunalr var mı?

arkada müzik açıp grahat rahat oynayabieceğim küçük oyunlar var mı bide hikaeli indirimde ya da ucuz güzel oyunlar var mı
  18. KEDULLAH HOCA

arkadaşlar oyun arıyorum

güzel arada girip arkada müzik açıp oynaya bileceğim bildiğiniz güzel ıyunlar var mı
  19. KEDULLAH HOCA

Yardım arkadaşlar oyunum yok

merhabalar pc vAR ama oyun yok fazladan steam ya da epic hesabı olan var mı ya da böyle ucuza hesap paylaşan varmı bildiğiniz bi sitefalan
  20. KEDULLAH HOCA

Yardım lütfen bakınmiles moreles kapanıp duruyor

crakli miles moreles indirdim güzel de oyun akıyor ama maximum 1 saat oynayabiliyorum sonra kapanıp playstation mu ne reportla falan diyo ne yapmalıyım
Geri