Yardım sekıro ve cod tarzı oyun önerisi

KEDULLAH HOCA

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
137
herkese merhaba crakli indirbileceğim cod gibi tek başıma eğlene bileceğim fps oyunu var mı grafikleri güzel olan mesela cod black opsun zombi modu çok eğlenceliydi bu tür grafik kalitesi güzel bildiğiniz oyunlar var mı

Korsana destek yok burada, crack'li CoD oynayamazsın.
Parasını öde istediğin oyunu al!
Biz enayimiyiz'de o kadar para veriyoruz.
CoD oyunlarının hepsini oynadım son 3 yıl hariç.
MW serisi efsane.
BO serisi 1 mükemmel, 2'yi pek sevmedim.

herkese merhaba crakli indirbileceğim cod gibi tek başıma eğlene bileceğim fps oyunu var mı grafikleri güzel olan mesela cod black opsun zombi modu çok eğlenceliydi bu tür grafik kalitesi güzel bildiğiniz oyunlar var mı
Crysis ve Metro bakabilirsiniz

• Beğen
Reaksiyonlar: Nega
MW serisi efsane.
tamam kanka param oldukça normal alıyom para birikltiriyom para birikene kadar napam bu pc yi

Medal of Honor oyunlarina bakabilirsin, eski ama tas gibi oyunlar. Wolfenstein serisi de var

PC'ye para veriyorsan oyunlarada para ver.
Korsan hatasına düşme!
Kardeşim bu ne sacma bir argüman, pc ye parasi vardir oyuna yoktur parasi yok diye mahrum mu kalsin? Parasi olsa zaten parasini verir oynar niye para verdigi PC yi virus riskine soksun?

+korsani desteklemiyorum o ayri bir mesele, ama orijinal alamadigi icin de oyun oynamamak zorunda degil kimse

Oyun alıyorsan orjinal alacaksın o kadar!
PC'yi alıyorsun binlerce lira verip e o zaman oyunları da alacaksın parasını verip hiç virüs riskine girmeyeceksin.

• Kızgın
  • Beğen
MW serisi efsane.
Ne bu agresiflik. Sen bunu enayilik olarak görüyorsan enayisindir. Ben de crackli yüklüyorum beğenirsem parasını verip alıyorum. Virüs varsa kendine var sana neden dert oldu? Kendi tercihi , kendi kararı. Sen git parasını ver al millete karışamazsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,046
Üyeler
197,355
Son üye
Vatov
Geri