GTA V e mod kurmak istiyorum sistemim imzada yazıyor ve 2k ayarlarda oynaycağım izlediğim videolarda en iyi quant v gibi geldi bana farklı öneriniz varsa yada birden fazla mod kurmamı öneriyorsanız tavsiyelerinizi bekliyorum ve bu mod ücretsiz mi yazdığımda...
Edit: Bulundu teşekkürler
Eskilere dönmek için indireceğim rastgele bir siteden indirmek istemedim sizlere bir danışayım dedim varsa güvenilir bir site
Bir kaç mod buldum ama hangisi iyi karar veremedim belki indirip deniyenler varsa ona göre indireyim dedim
benim buldugum örnek
https://www.nexusmods.com/needforspeedunderground2/mods/13
Sistemim imza da yazıyor
Yeşil logolu uygulama ile bazı dünya vatandaşlarının ücretsiz olarak oyun dosyalarını paylaşması vasıtası ile oyun indirmeyi uzun süredir bırakmıştım fakat şu an eski bütçeme sahip deģilim ve bunları indirmeyi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım çok hikayeli oyun sevdalısı değilim bu yüzden zevk...
Farcry new dawnı gamepass ile az bir şey oynadım çok hoşuma gitti ama 5 hakkında fikrim yok sizce hangisini almalıyım new dawn da şu değişik müzikler hoşuma girmişti
Uzun süre oynayıp bıraktım şimdi yeni pc almışken bir grafik modu kurmak istiyorum ban yeme durumu fln oluyor mu yada fivem serveri fln var mu yüksek grafikli
Mod önerebilirseniz sevinirim
Sistem: 4070S , R5 7500F, 32Gb ddr5 ram, bulunuyor
Hellcase oynuyorum itemleri steame çekip shadowpayde satarsam ve coin olarak çekersem %10 %20 arası kaybım oluyor sizce iyi mi yoksa farklı bir öneriniz var mı baynogame fln daha çok alıyor diye biliyorum
Normalde GTA VI için biriktiriyordumda nakite ihtiyacım oldu
Lütfen oynayabileyim çünkü aldım oynayamıyorsam nasıl iade ederim edebilirmiyim
https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/red-dead-redemption-2-ultimate-edition/9PH339L3Z99C/0010
RDR2 online varken RDR2 hikayesine gerek var mı sizce birde RDR2 ye %30 kupon uygulanmıyor mu dün alıyordum 250tl yazıyordu yanlış kartı girdim sonra tekrara alacakken 379tl oldu.
EPIC COUPON
Your cart doesn't qualify for this coupon. Get 33% off when you spend TRY 199.99 or more on eligible...
Arkadaşımın bilgisayarına bugün ssd takıp format atıp windows 11 kurduk bios güncelledik ftpm i biostan açıyoruz ama tpm.msc de gözükmüyor daha önce bu sotunu yaşayıp çözebilen varmı.
1664649832
secure boot açık ve kapalı denedik gene gözükmüyor