Arama sonuçları: *

1. Akhiore

Gta V Online da niye kar yok

Gta V online da her sene yılbaşında kar yağardı yılbaşımı orda kutlardık girdim kar fln yok niye bilen var mı
  2. Akhiore

Apex kostüm vs si sizce hangisi iyi

Bu mor olan bende yok 20$ a alabiliyorum sizce ikisi arasında hangisi iyi Bu beyazlı morlu olan bende var
  3. Akhiore

GTA V QuantV nasıl kurulur? Ücretsiz mi?

GTA V e mod kurmak istiyorum sistemim imzada yazıyor ve 2k ayarlarda oynaycağım izlediğim videolarda en iyi quant v gibi geldi bana farklı öneriniz varsa yada birden fazla mod kurmamı öneriyorsanız tavsiyelerinizi bekliyorum ve bu mod ücretsiz mi yazdığımda...
  4. Akhiore

NFS Underground 2 indirmek için site önerisi

Edit: Bulundu teşekkürler Eskilere dönmek için indireceğim rastgele bir siteden indirmek istemedim sizlere bir danışayım dedim varsa güvenilir bir site
  5. Akhiore

NFS Underground 2 için grafik modu önerisi

Bir kaç mod buldum ama hangisi iyi karar veremedim belki indirip deniyenler varsa ona göre indireyim dedim benim buldugum örnek https://www.nexusmods.com/needforspeedunderground2/mods/13 Sistemim imza da yazıyor
  6. Akhiore

Repack 4 saatir tamamlanmadı sorun mu var

Fitgirl den spiderman indirdim ssd ye kurduğum halde hala %65 te 4 saat olmuş normal mi bi sıkıntı mı var
  7. Akhiore

1m. ücretsiz oyun indirme sorusu zararlı mı?

Yeşil logolu uygulama ile bazı dünya vatandaşlarının ücretsiz olarak oyun dosyalarını paylaşması vasıtası ile oyun indirmeyi uzun süredir bırakmıştım fakat şu an eski bütçeme sahip deģilim ve bunları indirmeyi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım çok hikayeli oyun sevdalısı değilim bu yüzden zevk...
  8. Akhiore

Farcry New dawn mı Farcry 5 mi

Farcry new dawnı gamepass ile az bir şey oynadım çok hoşuma gitti ama 5 hakkında fikrim yok sizce hangisini almalıyım new dawn da şu değişik müzikler hoşuma girmişti
  9. Akhiore

Gta V grafik mod önerisi

Uzun süre oynayıp bıraktım şimdi yeni pc almışken bir grafik modu kurmak istiyorum ban yeme durumu fln oluyor mu yada fivem serveri fln var mu yüksek grafikli Mod önerebilirseniz sevinirim Sistem: 4070S , R5 7500F, 32Gb ddr5 ram, bulunuyor
  10. Akhiore

Cs nakite para çekme %10+ komisyon ile uygun mu?

Hellcase oynuyorum itemleri steame çekip shadowpayde satarsam ve coin olarak çekersem %10 %20 arası kaybım oluyor sizce iyi mi yoksa farklı bir öneriniz var mı baynogame fln daha çok alıyor diye biliyorum Normalde GTA VI için biriktiriyordumda nakite ihtiyacım oldu
  11. Akhiore

🏍En iyi motor oyunu sence hangisi tarafını seç 🏍

🏍🏍🏍🏍🏍🏍 Nedenini belirtirseniz daha iyi olur
  12. Akhiore

Yardım RDR2 yi buradan alırsam pc de oynayabilir miyim

Lütfen oynayabileyim çünkü aldım oynayamıyorsam nasıl iade ederim edebilirmiyim https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/red-dead-redemption-2-ultimate-edition/9PH339L3Z99C/0010
  13. Akhiore

RDR2 Online varken hikayesine gerek mar mı?

RDR2 online varken RDR2 hikayesine gerek var mı sizce birde RDR2 ye %30 kupon uygulanmıyor mu dün alıyordum 250tl yazıyordu yanlış kartı girdim sonra tekrara alacakken 379tl oldu. EPIC COUPON Your cart doesn't qualify for this coupon. Get 33% off when you spend TRY 199.99 or more on eligible...
  14. Akhiore

Yardım TPM 2.0 açık ama gözükmüyor

Arkadaşımın bilgisayarına bugün ssd takıp format atıp windows 11 kurduk bios güncelledik ftpm i biostan açıyoruz ama tpm.msc de gözükmüyor daha önce bu sotunu yaşayıp çözebilen varmı. 1664649832 secure boot açık ve kapalı denedik gene gözükmüyor
Geri