Arama sonuçları: *

1. Aybars Han

Hoi3 aldım bu hata nedir?

Arkadaşlar hoi3 aldım sistem ve para bunu gerektirdi. Bu hata nedir geri iade mi etmeliyim sistemsel bir sorun mu? 1687624518 aktifff yardım 1687625001 bi cevap verin be 1687626007 @johan iade de edebilirim sistem alla emanet zaten ama çok rahat kaldırabiliyordu burdaki sorun ne ki?
  2. Aybars Han

Hogwarts Leagacy hakkında ne düşünüyorsunuz?

Soru başlıkta bence zevk versede öyle çok iyi bir oyun değil gibi üstelik öğrencilikle ilgili hiç bir şey yok sizin düşünceleriniz ne?
  3. Aybars Han

Gow ragnarök vs rdr 2

Arkadaşlar zevk olarak değil kalite olarak bakarsak hangi oyun daha iyi rdr 2 gow 2018 den daha iyi diye düşünüyorum peki 2022 den?
  4. Aybars Han

Fnaf plus beklentiniz

Arkadaşlar fnaf plus yapılıyor benim düşüncelerim 1 den çok daha korkunç 2 den de daha korkunç olmaz diyebilirsiniz ama karakterler çok daha korkunç ve 2 yide alır 3 bundan da daha korkunç 4 den çok korkunç olmaz 5 den daha az korkunç olur ama daha kaliteli bir oyun olur diğerlerini çok...
  5. Aybars Han

12 tl oyun çnerisi xD

Arkadaşlar o fiyata iyi oyun olmaz demeyin amacım zaten kötü oyunlar erzurum vb. steam epic games farketmez 1676356100 siz yine bulabildiğiniz en iyi oyunları söylerseniz sevinirim
  6. Aybars Han

Erzurum gt 420 ile oynanır mı?

Arkadaşlar neden oynayacağımı sormayın :) 3 lira oyun ama ekran kartı gt 420 minimum gtx 980 gösteriyor ama grafik ayarlarını falan kıssam gt 420 ile oynayabilirmiyim
  7. Aybars Han

Cs 1.6 deneyimim ve süper sonuç

Evet bir iki kişi bilir 2 3 gün önce zula deneyimim diye bir konu açmıştım rezaletti şimdi 2003 yılında çıkmış cs 1.6 yı 2 saat falan deneyimledim ve gerçekten süper sonuç. Tabi 2003 yılında çıkan oyunu şimdiki şartlarla değerlendirmeyeceğim ancak 2015 di galiba o zamanlarda çıkan zulaya tek...
  8. Aybars Han

Zula Deneyimim. Ve berbat sonuç :)

Arkadaşlar bir oyun geliştiricisi olarak mobilde fena olmasak da pc de türk oyun oynamak için Zula'yı indirdim :) Valorant falan çok sıkmıştı cs de kasıyor zaten size bu deneyimimi paylaşacağım. -Oyunun grafikler çok kötü değil kötü olsada dert etmezdim zaten çok kötü olmadıkça -Oynanış olarak...
  9. Aybars Han

Canım Türk Oyunu Çekti

Evet değişik bi konu başlığı oldu ama neyse Sabotaj'In grafikleri falan hep güzel geliyor ama oynayamadım maalesef Sabotaj geliştiricilerin p2w olmayan bir oyun yapıp en iyi şeyi yaptıklarını sandıkları için neredeyse sebebi bu oyunları battı. Valorant yada cs oynayasım yok sırf bu yüzden 1 2...
Top Bottom