Arama sonuçları: *

1. Clyde

Yardım Format Sonrası CS2 Ölüm Maçı Drop Yiyor

Cuma günü PC'ye format attım. Format atmadan önce hiçbir sorun yoktu. Formattan sonra tek tek oyunları indirmeye başladım. CS2 girdim rekabetçide hiçbir sıkıntı yok fakat ölüm maçı girdiğimde her adam gördüğümde oyun drop yemeye başlıyor. Oynanamaz hale geliyor. FPS düşmüyor ama aşırı takılma...
  2. Clyde

Yardım Microsoft Store ve XBOX'tan Otomatik Çıkış Yapıyor

Bilgisayarımı her açtığımda bir bakıyorum Microsoft Store ve XBOX hesabımdan çıkış yapmış. Bu sorun iyice canımı sıkmaya başladı. Her gün her bilgisayarı tekrar açtığımda hesaplara tekrar tekrar girmem gerekiyor. Bunun bir çözümü yok mudur? İlla ki format mı atmam gerekiyor? 1699014047 Bilen...
  3. Clyde

Yardım FORZA HER AÇILIŞTA HESAP AÇMAMI İSTİYOR

Eskiden böyle bir şey yoktu. Fh4 silip yükledikten sonra başladı. Hem fh4 hem fh5 her girdiğimde oturum aç diyor. Önceden direkt giriyordu hesaba şuan girmiyor. İnternetsiz yerde açayım oynayayım dedim hesabına girmeden oynamamazsın diyor.
  4. Clyde

LoL Destek Cevap Vermiyor

LoL'ün gereksiz yere hiçbir suçum olmamasına rağmen cezalandırması ve taktir seviyemin hiç olması gibi komik bir durum yaşadım. Sohbet özeti şu bundan ban yemişim ve hiçbir şekilde destek ile iletişime geçemiyorum :D. İşin komik yanı desteğe yazıyorum bot cevap veriyor LoL Türkiye Discord...
Top Bottom