Arama sonuçları: *

1. T

Medieval Dynasty Epic Games'e Co-op Ne Zaman Gelecek?

Merhaba oyunun Co-op versiyonu Steam'de var fakat Epic Games'de yok tahmini ne zaman gelir bilen var mı aylardır bekliyoruz bunu https://store.epicgames.com/en-US/p/medieval-dynasty
  2. T

Yardım Warzone 2.0 Yeni başladım Ne Yapmalıyım

Arkadaşlar merhaba oyun hakkında pek bir bilgim yok yeni başladım oyuna girdiğimde sürekli ölüyorum silah seviyesi falan varmıs hiçbir bilgim yok hangi silah daha iyi hiçbir bilgim yok bana kısaca açıklar mısınız oyun zevkini nasıl daha fazla arttırabilirim?
  3. T

Yardım DLSS 3.0 Frame Generation Açamıyorum

merhabalar bu 2000 serisi 3000 serisi kartlarda frame generation özelliği açılıyor diye bi muhabbet vardı videoları izledim aynılarını yaptım ama bence açılmıyor kartım rtx 2060 sebebi nedir bilen var mı ? buraya yapıştırıyorum modu fakat olmuyor
  4. T

Yardım Riot Games Hesabıma Giremiyorum

merhabalar ben bi süre valorant hesabıma giriş yapmamıştım sonradan öğrendim valorant hesabımı günccellemem gerekiyomus güncellemek için riot hesabıma girmeye çalıştım fakat girilmiyor alttaki görüntedeki hatayı veriyor aylardır bunu nasıl düzelticem oyuna giremiyorum hiç bir şekilde
  5. T

Epic Games Sepetim Nasıl?

Merhaba arkadaşlar sepetim nasıl o fiyata değmez veya kötü bir oyun dediğiniz var mı? Merhaba arkadaşlar sepetim nasıl o fiyata değmez veya kötü bir oyun dediğiniz var mı?
  6. T

Valorant'a giremiyorum

Arkadaşlar internette Valorant hesabıma gireceğim sırada böyle bir hata veriyor bu hatayo yaklaşık 2 3 aydır veriyor çözümü nedir?
  7. T

Valorant Hesabıma Giremiyorum

Arkadaşlar bayağıdır hesabıma girmiyordum yeni bir şey gelmiş hesabı güncelle diye hesabımı güncellemek için giriyorum fakat bu hatayı veriyor hesabıma girmiyor ne yapmam gerek bilen var mı? 1700513763 bu hatayı yaklaşık 1 aydır veriyor
  8. T

FINAL FANTASY XV Tek Kişilik Oyanır Mı?

merhabalar FINAL FANTASY XV almak istiyorum fakat çok oyunculu diyor tek kişi oynasam zevk alırmıyım tek kişi oynanır mı ? https://store.steampowered.com/app/637650/FINAL_FANTASY_XV_WINDOWS_EDITION/
  9. T

Xbox Game Pass Türkçe Yama Yapılıyor mu

arkadaşlar eskiden bazı oyunlara bazı yöntemlerle yamalar yapılıyodur fakat şimdi bütün oyunlara kolay bi şekilde yama yapabiliyormuyuz bunu merak ediyorum ?
  10. T

The Last of Us PC de açılmıyor!

Arkadaşlar oyunu yükledim fakat böyle bir uyarı veriyor çözümü nedir? Ekran kartım RTX 2060 12 GB RAM işlemci Ryzen 5 5500 çözümü nedir bilen var mı? 1699287470
  11. T

The Last Of Us Pc de Açılmıyor

arkadaşlar oyunu yükledim fakat böyle bi uyarı veriyor çözümü nedir ?
  12. T

Steam yeterli disk alanı yok hatası

Merhaba Steam D klasörümde 186 GB boş alan var ben RDR2 indirmek istiyorum 125 GB RDR2 yükleme başladıktan sonra 25 GB'ye gelince disk alanı yok uyarısı veriyor çözümü nedir bunun bilen var mı yardım edebilir misiniz?
  13. T

High On Life Alınır mı ?

oyunun fiyatı 78 tl sizce değer mi alınır mı emin olamadım ? https://store.steampowered.com/app/1583230/High_On_Life/
  14. T

Hogwarts Legacy Sıkıntıları düzeldi mi Oynanır mı?

Hogwarts Legacy biraz sıkıntılı çıkmış duyduguma göre optimizasyon sorunları falan varmıs onlar düzeltildi mi oynayacak seviyeye geldi mi bir de ekran kartım RTX 2060 Ryzen 5 5500 oyun hangi ayarlarda kaç FPS verir bilgisi olan var mı?
  15. T

Steam Yeterli Disk Yok Hatası

Arkadaşlar merhaba Uncharted indimek istiyoruum D dikimde 200 GB boş alan var fakat oyunu indirirken 65 GB'ye geldiğinde oyun inmiyor ddisk yok hatası veriyor ne yapmam lazım
  16. T

Marvels Spider man görüntü sorunu

Arkadaslar merhabalar spider mana girdiğimde böyle bi, sorunla karşılaşıyorumgörüntü böylşe geliyo orijinal görüntüyü göremiyorum renkleri göremiyorum ne yapmam lazım
  17. T

Spider-Man PC en ucuz nerede?

280 TL'ye Epic'ten alacağım daha ucuz bir yer var mı?
  18. T

Epic Games Oyun Önerisi

alıcak oyun arıyorum bulamıyorum yardımcı olur musunuz fiyat fark etmez cyberpunk rdr2 horizon metro exodus days gone spider man star wars jedi oyunları mevcut ben de bunlar haricinde önerir misiniz
  19. T

Epic games sepetim nasıl

Epic games sepetim bu şekil nasıl arkadaşlar ?
  20. T

Far Cry 6 alınır mı? Önemli soru

Arkadaşlar Far Cry 6 almayı düşünüyorum Epic kuponuyla beraber fakat kararsızım şimdi Far Cry 6'yı diğer fa Cry oyunlarıyla kıyaslamayı bırakın seriyi de boş verin Far Cry 6 alınır mı? Onun cevabını söyler misinz 5'in aynısı 3'ten sonrası hep tekrar ediyor falan demezseniz sevinirim çünkü ben...
Geri