Arama sonuçları: *

1. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Yardım Cyberpunk oyununda ikonik bir silahı "EFSANE" silaha nasıl yükseltebilirim?

cyberpunk oynuyorum başarım için birkaç silaha efsane kademesine yükseltmem lazım. ikonik 5++ seviyesine yükselttiyorum ama efsane statüsüne yükseltemiyorum. yükseltme seçeneğide gözükmüyor, internetten bakttım ama bulamıyorum. kendimi salaq gibi hissesiyorum, bn bu silahlarıı nasıl efsaneye...
  2. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Yardım Red dead redemption neden bu kadar bug dolu

bu oyunu daha önce 2 kere bitirdim ama sanki oyunda bug sayısı çok fazla hale gelmiş. atlar sapıtıyor, yapay zeka saçma harektler sergiliyor, npcler bazen kafayı yedirtiyor, sandalyeye takılıyorlar yerinde dönüyorlar. eşyalar havada kalıyor bazen, az öncede altıpatlar havada asılı kaldı. bu oyun...
  3. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Yardım Red Dead Redemption, Font hatasını bir türlü çözemiyorum Yardım!!!

neredeyse tüm forumlardaki ve youtubedaki yeni atılan tüm videoalrın yama paketlerini indirip yaptım ama bir türlü font hatasını düzeltemiyorum ı harfi bir türlü düzelmiyor şu anda kullandığınız hatasız bir yama varsa allah aşkına atın bir türlü çözemedim ıjshdgfolısdfgdfg
  4. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

AİMLABS istediğim çözünürlükte açamıyorum, üstte ve altta siyah bar oluşuyor

aimlabs'i csgo çözünürlük ayarı ile aynı yapıyorum üstte ve altta siyah bar oluşuyor çözümünü bilen var mı? 1699901891 -window -mode exclusion şu iki komutu başlatma seçeneklerine yazınca siyah barlar kalkıyor. keşke konuyu açmasaydım kendi kendime buldum
  5. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Yardım FİFA 23 350K Coin İle Oyuncu Önerisi?

bu kadroya oyuncu önerebilr misiniz? 350k coın var https://www.hizliresim.com/2wcmgnu
  6. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Yardım FİFA 23 Takım dizilişi hakkında yardım!

takım dizilimleri hakkında pek bilgim yok bu oyuncular ile hangi dizlimde oynar. kalede totw navas var
  7. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Yardım FİFA 23'te Nasıl Hızlı Para Kazanılır ?

şöyle bir kıytırık kadro var para kasmak çok zaman alıyor bir maçtan en fazla 500 coin kazanıyorum günlük 50 maç oynasam anca 25k coın kazanabiliyorum osıhdjflksjnmdgfksdg nasıl hızlı para kasabilirim :)
  8. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Öneri FİFA 23 Santrafor Önerisi !

50k odeggard, 40k mahrez aldım, kaldı 50k. biraz daha biriktirip bir forvet almak istiyorum, sizin önerilerini nedir ? 1675370619 up
  9. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Yardım Red Dead Redemption - Please update your driver, game requires 20.2.2 HATASI

AĞA BEN BU WİN 11 GEÇTİĞİMDEN BERİ HER OYUN HATA VERİYOR BUNU ÇÖZEMEDİM NE GÜZEL WİN 10 DA BÖYLE SORUNLAR YOKTU !!!
  10. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Yardım FİFA 23, 95.000 Coine Oyuncu Önerisi :)

elimde 95.000 var bu kadroya hangi oyuncuları almalıyım
  11. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Bu Oyunların Fiyatları Şakamı yoksa Gerçekmi ?

BU KONU AÇILDI MI BİLMİYORUM BAKTIM AMA BULAMADIM GÖRDÜĞÜMDEN BERİ BUNLARI DÜŞÜNÜYORUM BUNLAR NASIL FİYATLANDIRMA ? BEN ZAMLARIN BU KADAR OLACAĞINI TAHMİM BİLE EDEMEZDİM.
  12. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Steam'de , Oyunlar İçin Belirlenen Başarımları Nasıl Hızlıca Kazanırım ?

steam'de arkadaş olduğum biri 0,8 saate the witcher 3 oyunundaki 78 başarımıda tamamlamış. bu nasıl yaptı anlamadım. diğer oynadığını oyunlardada başarımları full yapmış nasıl yaptıyor bunu :)
  13. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

the witcher wild hunt oyununa güncelleme saat kaçta gelecek

the witcher wild hunt oyununa güncelleme saat kaçta gelecek
  14. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

EA FİFA cahiliyim Yardım :)

bir oyuncuyu sğo yerine sğk oynatmak istiyorum bir türlü yapamadım böyle bir ayar yokmu araştırdım bulamadım
  15. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

FİFA 23 Ultimate ve Standart Sürüm Arasındaki Fark nedir ?

FİFA 23 Ultimate paketini aldım , fifa points harici bir şey vermedi , başka hediyeleri varmı ?
  16. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

The Witcher 3: Wild Hunt - Next-Gen İle Tekrar oynayacak mısınız?

The Witcher 3: Wild Hunt - Next-Gen İle Tekrar oynayacak mısınız? Twitch de yayındalar
  17. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Steam İndirimleri için , Çok az kişinin bildiği güzel olan Oyun Önerileri ?

Steam İndirimleri için , Çok az kişinin bildiği güzel olan Oyun Önerileri !!!
  18. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Oyunlarda Aldığınız Güzel Görüntüleri Burada paylaşırmısınız ?

Ekran Görüntülerini Steam'e Güvenerek Aldım , Düşük Kalitede Kaydetmiş. yinede iyi gözüküyorlar sizin oyunlarda aldığınız ekran görüntüleri varsa atarmısınız indirmek istiyorum :)
  19. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

FORZA HORİZAN 5 oyunu nereden ucuza alabilirim ?

FORZA HORİZAN 5 oyunu nereden ucuza alabilirim ?
Top Bottom