Arama sonuçları: *

1. Z

Silent Hill 2 Remake Oyununda Unreal Hatası

Oyunu yükledim her şey tamam gibi açıyorum hata veriyor. Shproto diye bir hata. Unreal ekranı geliyor. Çözümü var mı? YouTube olna birkaç video denedim yine de olmadı.
  2. Z

Dying Light 2 Benzeri Oyun Önerileri

Oyunu bitirdim ve güzeldi oyun. Bu tarz silah/karakter geliştirmeli oyun öneriniz var mı?
  3. Z

FİFA23 TRANSFER YAMASI VAR MI?

Güncel transfer yaması var mı fifa23 ıcın?
  4. Z

Gözetleme kulesi veya kamp yeri tarzı oyun var mı?

Bugün ftf-ironbark bitirdim. Oyun güzeldi ama çok kısa geldi. Oyundan ziyade o kule gözetleme işleri vs çok hoşuma gitti. Uzun olmasını isterdim. Bu tarz kule de gözetleme yaptığımız rapor verdiğimiz bir oyun var mı? Kule olmaz kutupta x bir yerde gözetleme işi yaparız vs. Bu tarz bir oyun arıyorum
  5. Z

Rdr2 de hangi çözünürlük yapmalıyım?

Ekran fullhd. Ayarlarda da fullhd duruyor. Fps de 90-70 arası gidip geliyo ama çoğunlukla 80-85 arası. Çözünürlüğü 2715x1527 yapsam nolur? Ekran kartı 3060 12gb işlemci 5600. İnternette bir site buldum darboğaz olur diyor fullhd de. Ama dediğim çözünürlükte olmaz yazıyor. Çok bilmiyorum ne...
  6. Z

Resident Evil Hakkında

Ben bu seriye başladım da harika. Remastered oynuyorum. 0 oynadım 2 deyim. Bu oyunun 1i yok mu? Bulamadım ben remastered olarak. Ve 5in remastered hakkında bilgi var mı?
  7. Z

Starfield FPS normal mi?

Rtx 3060 12gb 5600 var. High aliyorum 40 civarı geliyo. Medium da kalitesi kötü. Normal mi?
  8. Z

Wolfenstein 2 oyununda Grafik Kartı sorunu

Oyunda Görüntü Sürücüsü Özel Video Belleği Yetersiz Diyor bu ne?
  9. Z

Oyunda Video Belleği hatası.

Arkadaşlar Wolfenstein 2 oynuyorum. Ne zaman girsem oyuna "Görüntü sürücüsü özel video belleği yeterli değil. Oyun deneyiminizi olumsuz etkileyebilir" diyor. Kasada rtx3060 var ve işlemci 5600. Neden bu oluyo ?
  10. Z

Fifa 23 güncellemesi sonrası save gitti

Fifa 23 gireyim dedim 1.5gb güncelleme gelmiş yükledim. Sonra açmayı denedim açıldı oyun ama profil seçiminde yeni profil kur var ve eski profilim save vs gitmiş. Nasıl geri getireceğiz bunu?
  11. Z

Oyun Önerisi yapar mısınız?

Şuana kadar birçok oyun oynadım. Şuan elimde cod infinity var oynuyorum ve layers of fear oynuyorum. Bitti bitecek gibi. Bana kıyıda köşede kalmış ama grafik olarakta oyunun mantığı olarakta iyi olan bulmacali olur, hikayeli olur aksiyonlu olur bi oyun önerebilir misiniz? Giriyorum steama...
  12. Z

Fifa 23 de taktik ayarları

Şimdi oyun içinde taktik ultra ofansif oldu ve oyuncuların pozisyonu degsiti. Halland defansif orta saha oynuyo😁. Bunu tekrar dengeliye nasıl alcam ?
  13. Z

Savaş oyun onerısı yapar mısınız?

Arkadaslar game pass den bf5,halo ınfınıte steamdan ındırım bekle codlardan bırısı duserse al mı dersınız? hangısını onerırsınız? veya uygun fıyatlı veya game pass de olan su oyunu oyna mı dersınız? savas oyunu olsun lutfen tesekkurler
  14. Z

Gamepass de FPS kaybı vs oluyor mu?

Gamepass de oyun oynarsam fps vs sorunu oluyor mu? Değer mi gamepass yoksa paran olunca al sıkıntı gamepass mi dersiniz? Call of duty niye yok birde
  15. Z

Robotların Olduğu Savaş Oyunu Önerisi

gelecekte geçen, robotlar vs olan hikayesi güzel ve saran bi savaş oyunu lazım bana. önerileriniz nedir?
Top Bottom