Arama sonuçları: *

1. S

Kingdom Come: Deliverance II ön sipariş ile alınınca hemen oynanabilir mi?

Arkadaşlar selam, oyunun ilk serisini yeni bitirdim daha ve ikinci oyunu hemen alıp oynamak istiyorum böyle bir şey mümkün müdür? Bazı YouTube kanalları videosunu çekmiş bile.
  2. S

RTX 4070'li sistem S.T.A.L.K.E.R.. 2: Heart of chornobyl 2K için yetersiz mi?

Test videolarını izledim de yetersiz mi yani 50 FPS bile zar zor alıyor yüksek DLSS kapalı fg kapalı, millet 1080p kartına dönüştürüyor oyun diyor doğru mudur? Yoksa NVIDIA updatleri ile düzelir mi?
  3. S

İnglizce bilmeden Black Ops 6 oynanır mı?

Arkadaşlar yes no gibi kelimeler biliyorum, yani hiç bilmiyorum desek yeridir, oynanır mı? Çocukken bilmeden oynuyorduk zevk alır mıyım ki?
  4. S

Valorant istatisiğim nasıl sizce?

ne diyorsunuz arkadaşlar, normal de hs oranım %44 %43lerdeydi düştü bir form düşüklüğü var, ona yakalandı ne diyorsuınuz?
  5. S

R5 7600 & RTX 4070 sistem GTA 6 açar mı?

Arkadaşlar biliyorsunuz GTA 6 PS5 ve PS5 Pro platformuna çıkacak, ilk öncelikle PS tarafına, 1 sene sonrasın da ise PC platformuna çıkacak. Bu sistem 2K'da oynatır mı? Yeni oyunlar için sistemime bazı tanıdıklarım yetersiz gelecektir, değiştirmen gerekecektir diyor. Ne düşünüyorsunuz? Sistemim...
  6. S

RTX 4070 Ryzen 5 7600 sistem GTA 6 açar mı sizce?

Arkadaşlar selam, RTX 4070, Ryzen 5 7600, 16x2 = 32 GB RAM, bu sistem sizce GTA 6 yüksek grafikler 60 FPS verir mi sizce?
  7. S

Alan Wake 2 de bulmaca var mı?

Arkadaşlar selam re 2-4 remaklerini bitirdim oyunu çok beğendim sadece beni sıkan konuları bulmacalar oldu, Alan Wake 2 de mi aynısı yoksa bulmaca yok mu? cevaplarsanız sevinirim
  8. S

Oyunyöneticisi ve csdurağı güvenilir mi?

Arkadaşlar selam CS durağı ve oynyöneticisinden 1.6 indirilir mi korsan olduğunu biliyorum ama bilen var mı virüslü müdür, şu anda Steam'den alabilecek durumum yok ve akşam sunucu açılıyor girmem gerek.
  9. S

Bannerlord nasıl hızlı para kasılır

Arkadaşlar oyun başı hangi medeniyeti seçmem gerek ve ufak detaylar verirseniz sevinirim ve nasıl para kasabilirim demircilikle ilgili kilitleri açma kasma onun hakkında bilgi verebilirseniz çok iyi olur şimdiden teşekkürler.
  10. S

Modlu Dlls/fsr hakkında sorum var

Arkadaşlar selam RTX 4060 i5 12400F sistemim var ben gaza gelip DLSS 3 için 4060 aldım ama bakıyorum ki millet modlayarak oyun oynuyor DLSS FSR ekliyor ben boşuna mı aldım yani saçmalık ettim mi bir nebze olsa da ne diyorsunuz? Benim artık bir yararım kalmadı mı vallahi üzülüyorum böyle konular...
  11. S

Witcher 3 savaş mekanizmasını unuttum

Arkadaşlar 2 sene önce oynadım en son Witcher 3 kayıtlı save var ama savaşmayı unuttum mekanizmalarını unuttum save gitmeden öğrenebilir miyim?
  12. S

RTX 4060 İ3 13100F The Last Of Us Part I Değerleri

Arkadaşlar sistemim i3 13100F RTX 4060 Windforce 2 fanlı sistem de herhangi bir sorun var mı bir bakabilir misiniz değerlere sıcaklık falan pek anlamıyorum. Ekran kartın da sorun var mı? Meraktan soruyorum 1704782524 Arkadaşlar bir de bir şey soracağım yer yer GPU kullanımı 97'deyken 90'a...
  13. S

RX 6500XT Sistem EA FC 24 açar mı

Rx 6500xt i3 10100f 16 gb ram m.2 ssd var 23'ü oynuyordum 24'ü kasmadan oynar mıyım?
  14. S

Valorant fps sabitleyememe sorunu

Arkadaşlar selam i3 10100F 16 GB RAM RX 6500XT var bende, 165 Hz monitör alacağım, ama 165Hz'e sabitlediğim de 150-130'a düşüyor ne yapmam gerek?
  15. S

RX 6500XT İ3 10100F sistem Sons Of The Forest Kaldırır mı

RX 6500XT İ3 10100F 16GB Ram orta ayarlarda 30 fps bile zor mu alırım? Fsrsız
  16. S

Detroit Become Human Shader yüklemede %98 de kalıyor

Arkadaşlar sorunum bu oyunu 88 dakkikadır oynuyorum gözüküyor yarım saat falan orada kaldı kapatım açtım gene aynısı oldu oyunum korsan değil, Steam versiyonu orijinal 2 saati geçince de iade edemem sorunu bilen varsa yardımcı olabilir mi? 1671642988 Windows 11 RX 6500XT i3 10100f 16 gb ram ile...
  17. S

Dying Light yeni oyun çıkartır mı?

Arkadaşlar biliyorsunuz Dying Light 2 çıktı, ve çok beğendim tadı damağım da kaldı. Sizce Dying Light 3 çıkar mı veya 2 son oyun olarak kalır mı?
Geri