Arama sonuçları: *

1. furkangorur

Call of Duty Black Ops 6 Hakkında Düşünceleriniz?

bana göre en iyi cod multiplayer oyunu olmuş. Mw2 de hantallık vardı Mw3 de bu hantallığı çözmeye çalıştılar ama aimasist feci avantaj sağlıyordu. Bo6 da ise oturmuş. Ben bilgisayardan oynadığım için aimasist olayına sinirleniyordum Bo6da dengelemişler gibi. Mw3 deki gibi zorlanmıyorum. Bo6...
  2. furkangorur

FP Direksiyon seti önerisi?

daha önce hiç kullanmadım. Yarış oyunları ve ets2 falan oynarım diyorum trendyoldan almam lazım 6 ay peşin taksitle alacağım (qnb trendyol kartı ile) ne kadar ucuz olursa o kadar iyi. Tavsiyeleriniz? birde 180 derece olayı varmış ne oluyor o?
  3. furkangorur

ac odyssey fps çok düşük??

6700xt kullanırken 2K ayarlarda bu oyunda 120-130 fps aldıgımı hatırlıyorum. 6750xt kullanıyorum şuan ve 1080pde 75fps alıyorum sebebi nedir? fsr falan var mıydı bu oyunda hiç hatırlamıyorum 30 saat oynayıp salmıştım 4 ay. FPS neden düşük onu da anlamadım. grafikler full ultra da ne...
  4. furkangorur

Steam den ne alayım?

Son aldıgım oyunlar ekte belirttim.
  5. furkangorur

RE2 Remake oynayanlar gelsin kafayı yiyecem...

arkadaşlar operasyon odasına nasıl gireceğim? kapı kilitli. Kafayı yiyeceğim youtube den bakıyorum adamlarda kapı açık. Mermim azaldı diye çok gezemiyorum. Claire oynuyorum O odada batarya var onu almam lazım.
  6. furkangorur

cs go itemim pazarda gözükmüyor?

silahın pazardaki fiyatı 700-740tl fakat ben 630a bile satışa koydugumda satılmıyor. Ürün listesine baktığımda benim ilanım gözükmüyor sebebi nedir? Günlük 50-70 adet satıyor.
  7. furkangorur

Steam indiriminde neler aldınız? ve önerileriniz?

Aşağıdaki oyunları aldım. Resident Evil Resistance Resident Evil 2 Resident Evil 3 Resident Evil 4 Resident Evil 5 Resident Evil 6 Resident Evil 7 Resident Evil Village ETS 2 Crysis Remastered Serisi 3 Oyun Call of Duty: Advanced Warfare Call of Duty: Infinite Warfare Call of Duty: Modern...
  8. furkangorur

Rdr2 oyunu 2300 TL oluyor. Yeni zamlar steam...

Bugun ya da yarın indirim dönemi olacak. İndirimden sonra bindirim yapacaklar. Oyun alacak varsa indirimde alsın
  9. furkangorur

Dünyanın en büyük oyunu geliyor!! EYLÜL 2023

Starfield tanıtımını izleyen varsa yerimde kudurmaya başladım. Böyle bir oyun olamaz hem gamepasse gelecek hem pc ve konsola. MÜKEMMEL
  10. furkangorur

3060Tİ ile 2K da The Last of Us 1 oynadım ultra ayarlar(çok iyi)

Ayarların %80i ultra ve yüksek ayarlar. Nvidia DLSS açmadığımda 58-60 fps alıyorum açarken 70-75 fps. {vysnc de açık çünkü kontrol ile oynadığım için daha stabil geliyor.} (normalde 58-60fpsde bana yeter mouse ile oynamadığım için. Fakat nvidia dlss anlık bir yoğunlaşma grafiği oldugunda rahat...
  11. furkangorur

the last of us pc saat kaçta açılacak?

oyunu indirdim kaç gibi açılır tek oturuşta bitirmeye çalışacağım. Sabah falan yayınlanacaksa sabahlayacağım
Top Bottom