FP Direksiyon seti önerisi?

furkangorur

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,602
daha önce hiç kullanmadım. Yarış oyunları ve ets2 falan oynarım diyorum

trendyoldan almam lazım 6 ay peşin taksitle alacağım (qnb trendyol kartı ile)

ne kadar ucuz olursa o kadar iyi. Tavsiyeleriniz?

birde 180 derece olayı varmış ne oluyor o?

Çok bir seçeneğin yok. Bütçeni bilmiyorum ancak F/P anlamında en mantıklısı G29 ve yanına vites almak olur.

Derece olayı direksiyonun sağa ve sola ne kadar dönebildiğiyle alakalı. Örnek vermek gerekirse 180 derece demek direksiyon sağa 90 derece, sola 90 derece dönebiliyor demek. 900 derece demek sola 450 derece, sağa 450 derece dönebiliyor demek. 900 dereceyi piyasanın standardı olarak kabul edilebilir. G29 900 derecelik bir direksiyon. Ancak farklı oyunlar için uygulaması üzerinden derecesi düşürülebiliyor. Mesela ETS 2 oynarken 900 dereceye alırsın çünkü tırlarda direksiyon turları yüksektir. Ancak F1 2023 gireceğin zaman 360 dereceye ayarlayabilirsin çünkü gerçekte de F1 araçlarının direksiyonu az dönüyor.

G29 dan başka bakma derim g29 altı alacaksan hiç alma çok kötü ve dandikler üstüne ise bence gerek yok g29 fazlasıyla iyi bir direksiyon

G923 önerimdir

10binlij öneriyorsunuz. Sanırım bütçe belirtmedim. 5 6 binlik iş yapmıyorsa almayım o zaman

10binlij öneriyorsunuz. Sanırım bütçe belirtmedim. 5 6 binlik iş yapmıyorsa almayım o zaman
5-6 binlik iş yapmaz. Bence başlangıç için bile alınmaz. Onun yerine kaliteli bir gamepad al daha iyi olur. Ya da ikinci el 5-6 bine G27 de bakabilirsin.

daha önce hiç kullanmadım. Yarış oyunları ve ets2 falan oynarım diyorum

trendyoldan almam lazım 6 ay peşin taksitle alacağım (qnb trendyol kartı ile)

ne kadar ucuz olursa o kadar iyi. Tavsiyeleriniz?

birde 180 derece olayı varmış ne oluyor o?
Bende bayadır almayı düşünüyorum. G29 alacağım sanırım. Daha aşağısı alınmaz. Rampage lere falan para vereceğine biriktir biraz daha adam akıllı bişi almış olursun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,164
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri