Öneri Maks. 15000 TL Direksiyon Seti Önerisi

En az G29

kullanmiyorum bile kullanmadim nerdeyse insan direk sıkılıyor 2. el alıp kullanip satilmali

ilk direksiyonumu bende böyle alıp sattım. T150 idi.
2-3 ay sonra falan pişman olup gidip G29 aldım. Aralıksız 5 yıl kullandım. Oynamadığım sim oyunu kalmadı. Sadece sıkılırsın diye yönlendirmeyin bence.

2-3 ay sonra falan pişman olup gidip G29 aldım. Aralıksız 5 yıl kullandım. Oynamadığım sim oyunu kalmadı. Sadece sıkılırsın diye yönlendirmeyin bence.
ya hocam o kisiye gore degisir söyle diyim hevesle aldim ets gene girince sariyor ama diger hicbir oyun zevk vsrmedi daha dogrusu ben oyunlardan bviktim artik oynamiyorum oyun onun etkisi fazla

Yeni sistem topladım hocam o hevesle forza ets aldım ama çok zevk alamadım hem gamepad ile klavye ile dün bir internet kafede deneyimledim çok güzel bir şey ama sıkılırmıyım diye düşündüm ikinci el bakıyorum hocam 13000 e vitesli buldum onu düşüneceğim

Yeni sistem topladım hocam o hevesle forza ets aldım ama çok zevk alamadım hem gamepad ile klavye ile dün bir internet kafede deneyimledim çok güzel bir şey ama sıkılırmıyım diye düşündüm ikinci el bakıyorum hocam 13000 e vitesli buldum onu düşüneceğim

Hiçbir şeye sıkılır mıyım diye bakma hocam. Önyargı iyi değil. Keyfine bak sadece.
Bende bir hevesle zamanında T150 aldım müthiş his verdi sonra sıkıldım sattım.
Pişman olup G29 aldım ve bir zaman sonra kendimi sim yarışçısı olarak buldum.
Şuan elit seviye liglerde yarışıyorum.
Bu iş biraz böyle :)

Hiçbir şeye sıkılır mıyım diye bakma hocam. Önyargı iyi değil. Keyfine bak sadece.
Bende bir hevesle zamanında T150 aldım müthiş his verdi sonra sıkıldım sattım.
Pişman olup G29 aldım ve bir zaman sonra kendimi sim yarışçısı olarak buldum.
Şuan elit seviye liglerde yarışıyorum.
Bu iş biraz böyle :)
Hocam ikinci el almayı düşünüyorum 11000 vitesli TL'ye birtanede 15000 e vitesli garantili bıldum

Hocam ikinci el almayı düşünüyorum 11000 vitesli TL'ye birtanede 15000 e vitesli garantili bıldum

Valla ona bir şey diyemem. İçine hangisi siniyorsa onu tercih et.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,307
Üyeler
183,090
Son üye
Three Dolar
Geri