- Konu Sahibi Konu Sahibi
Saolun hocam 1 ay kiralayabilirim çoğu kişinin dediğine göre heves geçiyormuşDaha önce hiç kiralamadım ama yorumlara bakılırsa güzel
Saolun hocam 1 ay kiralayabilirim çoğu kişinin dediğine göre heves geçiyormuşDaha önce hiç kiralamadım ama yorumlara bakılırsa güzel
ikinci el g29 al ben dinlemedim zamaninda 0 aldim pismanim
kullanmiyorum bile kullanmadim nerdeyse insan direk sıkılıyor 2. el alıp kullanip satilmaliNeden pişmansın?
kullanmiyorum bile kullanmadim nerdeyse insan direk sıkılıyor 2. el alıp kullanip satilmali
ya hocam o kisiye gore degisir söyle diyim hevesle aldim ets gene girince sariyor ama diger hicbir oyun zevk vsrmedi daha dogrusu ben oyunlardan bviktim artik oynamiyorum oyun onun etkisi fazlailk direksiyonumu bende böyle alıp sattım. T150 idi.
2-3 ay sonra falan pişman olup gidip G29 aldım. Aralıksız 5 yıl kullandım. Oynamadığım sim oyunu kalmadı. Sadece sıkılırsın diye yönlendirmeyin bence.
Yeni sistem topladım hocam o hevesle forza ets aldım ama çok zevk alamadım hem gamepad ile klavye ile dün bir internet kafede deneyimledim çok güzel bir şey ama sıkılırmıyım diye düşündüm ikinci el bakıyorum hocam 13000 e vitesli buldum onu düşüneceğimilk direksiyonumu bende böyle alıp sattım. T150 idi.
2-3 ay sonra falan pişman olup gidip G29 aldım. Aralıksız 5 yıl kullandım. Oynamadığım sim oyunu kalmadı. Sadece sıkılırsın diye yönlendirmeyin bence.
Yeni sistem topladım hocam o hevesle forza ets aldım ama çok zevk alamadım hem gamepad ile klavye ile dün bir internet kafede deneyimledim çok güzel bir şey ama sıkılırmıyım diye düşündüm ikinci el bakıyorum hocam 13000 e vitesli buldum onu düşüneceğim
Hocam ikinci el almayı düşünüyorum 11000 vitesli TL'ye birtanede 15000 e vitesli garantili bıldumHiçbir şeye sıkılır mıyım diye bakma hocam. Önyargı iyi değil. Keyfine bak sadece.
Bende bir hevesle zamanında T150 aldım müthiş his verdi sonra sıkıldım sattım.
Pişman olup G29 aldım ve bir zaman sonra kendimi sim yarışçısı olarak buldum.
Şuan elit seviye liglerde yarışıyorum.
Bu iş biraz böyle![]()
Hocam ikinci el almayı düşünüyorum 11000 vitesli TL'ye birtanede 15000 e vitesli garantili bıldum
Tamam hocam saolunValla ona bir şey diyemem. İçine hangisi siniyorsa onu tercih et.