Öneri Direksiyon seti önerisi

@Advocate sana ceylan gözüktü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp
BİLMEMEK ayıpta adamlar kaç kere anlattı forumda ya özellikle advocate hocam detaylı şekilde zaten advocate nin bu tarz başlıklardaki yorumlarını okusanız yetiyor

Türkiye'ye teslimat var diye biliyorum bu da DD.

• Beğen
Reaksiyonlar: HKNG
Bu cihazları kullanması cidden keyifli mi kimisi birkaç gün kullanıp sıkılınca dolaba kaldırıyormuş

Bu cihazları kullanması cidden keyifli mi kimisi birkaç gün kullanıp sıkılınca dolaba kaldırıyormuş
eğer cidden hobin olsaydı şimdiye alırdın bence. bendede var ama sürekli kullanılan bir şey değil yoruyor sonuçta gaz fren vs belli pozisyonda oturmak. stand olmadanda tam keyif almak bana göre zor. genelde tır sürmek için kullanıyorum o yüzden. bir dene derim çok para kaybettiren şeyler değil

Ben Amazondan almıştım 1 hafta deneyimledim iade ettim keyifli ama benim için sürekliliği olan bir aktivite değil

PXN V10 ULTRA YADA PRO MODELİNE BAKABİLİRSİN SADECE PEDAL SETLERİ DEĞİŞİYOR veya 24k ya pxn vd4 ler var onu da düşüne bilirsin g29 veya t300 almaaaaaaa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.gaming.gen.tr/marka/pxn/ VD4 ALMANIZ daha iyi olur ama güç vs açısından ama maksimum 20k ise pxn v10 ultra vs de alınabilir

moza R3 TE bakabilirsin vd4 ile aynı lar hangisi uyguna düşerse al ama pxn de fren sertleştirme kiti çıkıyor + olarak moza da paralı satılıyor
Neden g29 önermiyorsunuz

Neden g29 önermiyorsunuz
Artık eski sistem sıfır alacakları için o fiyata daha iyi güncel setler var hocam o yüzden
2. El alacaklar 10k altına şahsen alınır ama 10k üstüne değmez v10pro var 10k üstüne

Artık eski sistem sıfır alacakları için o fiyata daha iyi güncel setler var hocam o yüzden
2. El alacaklar 10k altına şahsen alınır ama 10k üstüne değmez v10pro var 10k üstüne
Son şey olarak hangisini önerirsin iyi hissiyatlı ve 3 pedallı olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,269
Üyeler
188,225
Son üye
Kaledar38
Geri