pxn vd4Direksiyon seti almak istiyorum güzel önerir misiniz fiyat 20k biraz daha fazla olabilir
Kanka 3/3 en kötü öneriyi yapma konusunda 3ledin gidiyorsun sonumuz hayrolsun![]()
logitech G29 Direksiyon Seti Shifter + Vites + Direksiyon - Fiyatı, Yorumları
logitech G29 Direksiyon Seti Shifter + Vites + Direksiyon yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bütçeni biraz daha arttırıp buna bakabilirsin.
Hocam dd sistemler çıkmış lütfen vazgeçin artık bu dişli ve gayışlı setlerden.![]()
logitech G29 Direksiyon Seti Shifter + Vites + Direksiyon - Fiyatı, Yorumları
logitech G29 Direksiyon Seti Shifter + Vites + Direksiyon yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bütçeni biraz daha arttırıp buna bakabilirsin.
ARTIK dalga geçiyorlar diye düşünmeye başladım yoksa başka bir sebebi yokkk yawKanka 3/3 en kötü öneriyi yapma konusunda 3ledin gidiyorsun sonumuz hayrolsun
Kötü yanlarını saysana. Kronik sorunları veya dişli sistemin sesinden falan bahsedeceksen uğraşma. Biliyorum zaten hepsini. Dişli sistem kayışlı ve direct drive sistemlerine göre çok daha dayanıklı.Kanka 3/3 en kötü öneriyi yapma konusunda 3ledin gidiyorsun sonumuz hayrolsun
WIÜWCWĞCWHAJAHAHAHAHAHAHAHWODJD @Advocate HAHAHAHHAIWDKLDJDKDKötü yanlarını saysana. Kronik sorunları veya dişli sistemin sesinden falan bahsedeceksen uğraşma. Biliyorum zaten hepsini. Dişli sistem kayışlı ve direct drive sistemlerine göre çok daha dayanıklı.
@Advocate sana ceylan gözüktüKötü yanlarını saysana. Kronik sorunları veya dişli sistemin sesinden falan bahsedeceksen uğraşma. Biliyorum zaten hepsini. Dişli sistem kayışlı ve direct drive sistemlerine göre çok daha dayanıklı.
bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıpKötü yanlarını saysana. Kronik sorunları veya dişli sistemin sesinden falan bahsedeceksen uğraşma. Biliyorum zaten hepsini. Dişli sistem kayışlı ve direct drive sistemlerine göre çok daha dayanıklı.
Bu fiyata DD varsa benim haberim yok kral.Hocam dd sistemler çıkmış lütfen vazgeçin artık bu dişli ve gayışlı setlerden.
Bu fiyata DD varsa benim haberim yok kral.