Öneri Direksiyon seti önerisi

Argus.

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
20000
Direksiyon seti almak istiyorum güzel önerir misiniz fiyat 20k biraz daha fazla olabilir

PXN V10 ULTRA YADA PRO MODELİNE BAKABİLİRSİN SADECE PEDAL SETLERİ DEĞİŞİYOR veya 24k ya pxn vd4 ler var onu da düşüne bilirsin g29 veya t300 almaaaaaaa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.gaming.gen.tr/marka/pxn/ VD4 ALMANIZ daha iyi olur ama güç vs açısından ama maksimum 20k ise pxn v10 ultra vs de alınabilir

moza R3 TE bakabilirsin vd4 ile aynı lar hangisi uyguna düşerse al ama pxn de fren sertleştirme kiti çıkıyor + olarak moza da paralı satılıyor

Son düzenleme:
Kanka 3/3 en kötü öneriyi yapma konusunda 3ledin gidiyorsun sonumuz hayrolsun
Kötü yanlarını saysana. Kronik sorunları veya dişli sistemin sesinden falan bahsedeceksen uğraşma. Biliyorum zaten hepsini. Dişli sistem kayışlı ve direct drive sistemlerine göre çok daha dayanıklı.

Kötü yanlarını saysana. Kronik sorunları veya dişli sistemin sesinden falan bahsedeceksen uğraşma. Biliyorum zaten hepsini. Dişli sistem kayışlı ve direct drive sistemlerine göre çok daha dayanıklı.
WIÜWCWĞCWHAJAHAHAHAHAHAHAHWODJD @Advocate HAHAHAHHAIWDKLDJDKD

• Beğen
Reaksiyonlar: HKNG
@Advocate sana ceylan gözüktü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp

• Hahaha
Reaksiyonlar: HKNG
Bu fiyata DD varsa benim haberim yok kral.
1769767850843.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,444
Üyeler
188,249
Son üye
zorbey38
Geri