Direksiyon Seti Önerisi

ASTrok

80+
Reaksiyon skoru
33
Beyler ben direksiyon seti almak istiyorum bütçe15k-20k arası yorumları bekliyorum

VD4 malzeme kalitesi, metal pedallı olması ve güç bakımından çok daha iyi. Vitesi direksiyon seti ile aynı anda almam biraz sonra alırım derseniz VD4 alın kesinlikle. Vitesi daha sonra herhangi bir marka, model alabilirsiniz ama direksiyon setini komple değiştirmek zor olur :D

Malzeme ve tork farkı var. Ayrıca VD serilerinde daha çeşitli ürünler var F1 simidi gibi.
F1 simidine ekstra para vermem forza horizon oynşcam ztn
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

VD4 malzeme kalitesi, metal pedallı olması ve güç bakımından çok daha iyi. Vitesi direksiyon seti ile aynı anda almam biraz sonra alırım derseniz VD4 alın kesinlikle. Vitesi daha sonra herhangi bir marka, model alabilirsiniz ama direksiyon setini komple değiştirmek zor olur :D
Eyw

Daha sonra uygun fiyatlı aşağıdaki gibi bir vites alınabilir.

Daha kaliteli bir şey isterim derseniz de Simtur vites veya yine PXN'in SF U vitesleri var.

Yusuf kardeşim VD4, ben VD6 kullanıcısıyım. Uzun zamandır kullanıyoruz ve memnunuz. G29 veya T300 RS gibi dinozor aletlere paranızı kaptırmayın :) İnsanlar Direct Drive ne bilmediği için direksiyon seti diyince bunları önerebiliyor sadece :D

Daha sonra uygun fiyatlı aşağıdaki gibi bir vites alınabilir.

Daha kaliteli bir şey isterim derseniz de Simtur vites veya yine PXN'in SF U vitesleri var.

Yusuf kardeşim VD4, ben VD6 kullanıcısıyım. Uzun zamandır kullanıyoruz ve memnunuz. G29 veya T300 RS gibi dinozor aletlere paranızı kaptırmayın :) İnsanlar Direct Drive ne bilmediği için direksiyon seti diyince bunları önerebiliyor sadece :D
Eywhocam 2 kullanıcıdan beraber bilgi almak çok güzel teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,580
Üyeler
196,997
Son üye
burak2911
Geri