Hocam ne yap ne et direct drive al mutlakaBeyler ben direksiyon seti almak istiyorum bütçe15k-20k arası yorumları bekliyorum
PXN V10 Pro yada bütçe çıkıyorsa kesinlikle VD4.Beyler ben direksiyon seti almak istiyorum bütçe15k-20k arası yorumları bekliyorum
Malzeme ve tork farkı var. Ayrıca VD serilerinde daha çeşitli ürünler var F1 simidi gibi.Ne farkı var
VD4 malzeme kalitesi, metal pedallı olması ve güç bakımından çok daha iyi. Vitesi direksiyon seti ile aynı anda almam biraz sonra alırım derseniz VD4 alın kesinlikle. Vitesi daha sonra herhangi bir marka, model alabilirsiniz ama direksiyon setini komple değiştirmek zor olurNe farkı var
F1 simidine ekstra para vermem forza horizon oynşcam ztnMalzeme ve tork farkı var. Ayrıca VD serilerinde daha çeşitli ürünler var F1 simidi gibi.
EywVD4 malzeme kalitesi, metal pedallı olması ve güç bakımından çok daha iyi. Vitesi direksiyon seti ile aynı anda almam biraz sonra alırım derseniz VD4 alın kesinlikle. Vitesi daha sonra herhangi bir marka, model alabilirsiniz ama direksiyon setini komple değiştirmek zor olur![]()
Hocam onu örnek olarak verdim yeni çıkan PXN ürünleri genelde VD serisi için çıkıyor.F1 simidine ekstra para vermem forza horizon oynşcam ztn
Eywhocam 2 kullanıcıdan beraber bilgi almak çok güzel teşekkür ederimDaha sonra uygun fiyatlı aşağıdaki gibi bir vites alınabilir.
Daha kaliteli bir şey isterim derseniz de Simtur vites veya yine PXN'in SF U vitesleri var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yusuf kardeşim VD4, ben VD6 kullanıcısıyım. Uzun zamandır kullanıyoruz ve memnunuz. G29 veya T300 RS gibi dinozor aletlere paranızı kaptırmayınİnsanlar Direct Drive ne bilmediği için direksiyon seti diyince bunları önerebiliyor sadece
![]()
Hocam ne yap ne et direct drive al mutlaka