TeşekkürlerLogitech G29 alabilirsin. Bunun daha aşağısına inmemeni öneririm.
Hocam g923 ile ne farkı varLogitech G29 alabilirsin. Bunun daha aşağısına inmemeni öneririm.
Ben hayatımda bu kadar haklı bir cümle daha okumadım.Bu ürünler alınır 3 ay kullanılır 6 ay kullanırım diye bekletilir sonra satılır.
1 ay kirala g29u hevesin geçince kenarda duracakMaksimum 15000 tl direksiyon seti önerisi fiyat düşerse ne kadar iyi
Nerden kiralanıyor hocam1 ay kirala g29u hevesin geçince kenarda duracak
İkinci el baktım ama kayseride olduğum için çok seçenek yok yakın şehirlerde varsa bakacağımG29'u ben önermem eğer sıfır almak zorunda değilsen. Bu ürünler alınır 3 ay kullanılır 6 ay kullanırım diye bekletilir sonra satılır. O yüzden ikinci elden Thrustmaster T300RS GT falan bak, çok daha hissiyatlı, kaliteli.
Oraya yazmıştım neden kirala dediğimi yenden yazayımNerden kiralanıyor hocam
Hocam hangi siteden kiralanıyor onu sormak istemiştimOraya yazmıştım neden kirala dediğimi yenden yazayım
Hevesini alınca kenarda durucak birde onu satmaya uğraşıcaksın gerek yok 1 ay kirala daha iyi
G29 kiralama diye arat sitelerden stok kovalaman lazım kiralabunu sitesi var orayı diğerlerinden daha sıkı kotrol etHocam hangi siteden kiralanıyor onu sormak istemiştim
G29 kiralama diye arat sitelerden stok kovalaman lazım kiralabunu sitesi var orayı diğerlerinden daha sıkı kotrol et
Daha önce hiç kiralamadım ama yorumlara bakılırsa güzelBura güvenilir mi? hocam![]()
Logitech G G29 Driving Force Yarış Direksiyonu Kirala | Kiralarsin
Logitech G G29 Driving Force Yarış Direksiyonu kiralamak mı istiyorsun? Hemen tıkla, en uygun fiyatlar ile Logitech G G29 Driving Force Yarış Direksiyonu kirala!www.kiralarsin.com