Arama sonuçları: *

1. Jony Case

Far Cry 3 Yükleme Sorunu

Arkadaşlar far cry 3 yüklerken bu hatayı veriyor neden acaba. Ubisoft u kendi uygulamasından deniyorum başka oyunlardada bu hatayı veriyor.Yardımcı olursanız seviirim.
  2. Jony Case

Battlefield 1 Aktiflik Var mı ?

Arkadaşlar ea play üzerinden oynıycam oyun bulma konusunda sıkıntı yaşar mıyım ? 50gb az değil sonuçta
  3. Jony Case

Crysis 1 Cd Key Sorunu

Arkadaşlar Ea playdan crysis 1 aldım cd key istiyor https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2381405788 şunu buldum ancak anlamadım yazılı anlatıcak var mı ya ?
  4. Jony Case

Epic Games, Red Dead Online verebilir mi?

Arkadaşlar rdr online ücretsiz verilebilir 40 lira zaten bence vericekler ek olarak oyun nasıl? Daha doğrusu online modu ve en çok ücretsiz verilmesini istediğiniz kişi oyun kim?
  5. Jony Case

Crysis Remastered 27.09 TL

Arkadaşlar Epic Games kuponu ile Crysis Remastered 27.09 liraya denk geliyor. Hep oynamak istediğim bir seridir kendileri hem de Türkçe dublaj da var ben almayı düşünüyorum sizede haber veriyim dedim.
  6. Jony Case

Pc Oyunu Yapmak için nasıl bir yol izleyebilirim?

Arkadaşlar ben bir oyun yapmak istiyorum ve bunun steamdede yayınlanmasını istiyorum. bu oyunu yapabilmek hangi dili ve oyun motorunu kullanmalıyım. ve rehber olması açından ne yapmamı önerirsiniz?
  7. Jony Case

Online Oyun Önerisi

Arkadaşlar online oyun önerisi yapar mısınız? Sistem gereksinimi fark etmez
  8. Jony Case

Steam den 25 Lira oyun önerisi

Arkadaşlar indirimleri de beklerim 25 liraya kadar oyun önerir misiniz?? Eğer hikayeli ise çizgisel ve bulmacasız mafia 2 tarzı oyunlar gibi olur. Online olursada hayatta kalma olmasın öbür türlü fark etmez
  9. Jony Case

GTA 5 ROLEPLAY SUNUCU ÖNERİSİ

Arkadaşlar bana gta 5 rp sunucusu önerir misiniz? ? iyi sw ler daha iyi olur ve dc adreslerinide atarsanız sevinirim.
  10. Jony Case

Yardım Rainbow Six Siege Tavsiye

Arkadaşlar ben r6 aldım yaz indirimlerinde ve sabaha inmiş olucak. Yeni başlayanlar için önerileriniz var ise yardımcı olursanız sevinirim.
  11. Jony Case

Battle Royale Kapısması

Arkadaslar sizce hangisi ve neden? Hyper Space Cod Warzone oynamadım. Diger oyunlardan ise Fortnite çünkü ilk oynadığım oyunlardan biridir. Ayrı bir sevgim var.
  12. Jony Case

Yardım Pes 2021 Hk

Arkadaşlar Şimdi Steamde Sezon Update siparişe açılmış ve 65 lira biz simdi direk onu mu alcaz yoksa Pes2020 yi de mi almak gerekiyor?
  13. Jony Case

Yardım Rust Oynayan Var mı?

Arkadaşlar Rust oynuyorsanız sistemlerinizi paylaşabilirmisiniz ? Özellikle 1650 Super Sahipleri.
  14. Jony Case

Öneri Resident Evil 6 Alınır mı ?

Arkadaşlar Steamden 21 Liraya Re:6 alınır mı? Oyunda korku öğeleri ne kadar var ? Yardımcı olursanız sevinirim
  15. Jony Case

En sevdiğiniz Hikayeli Oyun

Arkadaşlar en sevdiğiniz hikayeli oyun ne? Benim dayanıp bitirebildigim Mafia 2. Witcher 2 yi bıraktım. Falan filan. Aram pek iyi değil sizin nasıl?
  16. Jony Case

Rust Oynayanlar Buraya

Bunlar 1. Ayarlar söylerseniz sevinirim . ATTACH=full]16232[/ATTACH]
  17. Jony Case

Mafia Serisi

Arkadaşlar. Mafia 2 Ve Mafia 3 definite edition ları bugün satışa çıktı. Ve bende Mafia 2 vardı. Herkes remastered ücretsiz verildi diyor.( Mafia 2 sahiplerine) Ben de baktım kütüphanede yok. Oyun sayfasında kütüphanede diyor. Hangisi doğru.
  18. Jony Case

Ac odssey kaç gb ?

Arkadaşlar internetten baktım. 40 gb yazıyor. Ama daha fazla diyenler var tam net bilen var mı?
  19. Jony Case

Öneri Ac Oddsey Ve Pes 2020

Arkadaşlar epic games den indirim kuponu ile 28.77 Lira'ya Ac Odssey alınır mı? Yorumlarımız nedir? Bide pes 2020 almayı düşünüyorum oynasana.com dan 59 liraya toplamda 88.77 liraya geliyor siz bunların yerine ne önerirsiniz?
  20. Jony Case

Öneri Oyun Önerisi

Arkadaşlar şuan benim sistemimim kaldırdıkları oyunlardan bir liste yaptım . Sizce hangisi yükleyim. Assasins Creed Syndicate Assasins Creed II Assasins Cree Unity Tomb Raider(2013) Witcher 2 AC oyunlarının gb si 40+ diğer iki oyun 15 gb sizce hangisi oynamalıyım? Yada düşük sistem isteyen...
Top Bottom