Yardım Rainbow Six Siege Tavsiye

Jony Case

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,382
Arkadaşlar ben r6 aldım yaz indirimlerinde ve sabaha inmiş olucak. Yeni başlayanlar için önerileriniz var ise yardımcı olursanız sevinirim.

Rainbow cok detaylı bir oyun,kimse yazıyla ozetleyemez kolay kolay bence.Haritaları iyi bilmen gerekiyor,ranked girmek için acele etme yoksa takım arkadaşlarından çok küfür yersin.Casual maç oyna sürekli bir süre sonra alışırsın zaten,kolay gelsin.

Arkadaşlar ben r6 aldım yaz indirimlerinde ve sabaha inmiş olucak. Yeni başlayanlar için önerileriniz var ise yardımcı olursanız sevinirim.
Tek oyunculu mod var.Sana tavsiyem o modda alıştırma yapıp sonra online girmendir.Yoksa oyunda küfürden bol bir şey duymazsın.Karşı takımda iyi oyuncular varsa ve kaybediyorsanız takımca,bütün takım arkadaşların sana küfür eder seni suçlarlar.

Tek oyunculu mod var.SAna tavsiyem o modda alıştırma yapıp sonra online girmendir.Yoksa oyunda küfürden bol bir şey duymazsın.Karşı takımda iyi oyuncular varsa ve kaybediyorsanız takımca,bütün takım arkadaşların sana küfür eder seni suçlarlar.
tek oyunculu mod botlara karşı mı ?

Taktik gerektirir.
İlk 1 hafta : bu oyun çok zor yaa çok zor
1 ay : bu oyunun müptelası oldum lan.

Kullanıcı ad verde ekleyek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,450
Üyeler
198,137
Son üye