Arama sonuçları: *

1. ege_onall

Stardew Valley nerden alınmalı

arkadaşlar steamden şuan yükleme yapamıyorum sanırım bayadır yapmadığım için de envanterden eşya da satamıyorum başaramadım onun haricinde google play ve xboxtan da satılıyor oyun hangisinden alırsam bilgisayardan en sorunsuz şekilde oynarım bilenler yardımcı olursa çok sevinirim
  2. ege_onall

Yardım Black myth wukong ortak kullanım

beyler şu denuvo koruması yüzünden ortak kullanımlı hesaplar kötü çalışıyo sanırım düzgün hesap satıldığını bildiğiniz bir site varsa söyler misiniz
  3. ege_onall

hogwarts legacy türkçe yama

Oyun ingilizce de akıcı ama bazen çok uzun konuşmalar geçtiği için türkçe olarak okuyup
  4. ege_onall

Öneri Elden Ring Ortak kullanım hesap hakkında

Daha önce hiç souls oyun oynamadım ondan dolayı önce bi oyunu denemeyi düşünüyorum da elden ringi hiç sitelerden alan var mı aranızda şurdan al diyebilicek
  5. ege_onall

Öneri Tek pcden 2 kol ile oynanabilecek oyunlar

fiyatı falan pek önemli değil bölüm geçmeli yarış veya dövüş tarzı tek pcden 2 kol ile oynanabilicek oyun önerisinde bulunabilicek var mı şimdiden teşekkürler
  6. ege_onall

Yardım Valorant vp ve Lol rp

beyler rp alınca vp olarak da kullanabiliyo muyduk bu konu hakkında tam bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
  7. ege_onall

Yardım Valorantta alt tab atınca pc donuyor

konu hakkında bi fikri olan var mı pencereli tam ekran oynuyorum zaten eskiden hiç donmazdı oyun son 1 haftadır donuyor
  8. ege_onall

Yardım Metin 2 tekrardan başlamak için tavsiye

beyler tekrardan metin2 başlamak istiyorum öyle biraz takılırım dolu düşürür + basarım falan keyfi takılıcam biraz para da atarım oyuna bi kaç yıldır girmiyorum oyuna hangi serverden başlamalıyım neler yapmalıyım şuan hala aktif oynayan varsa ve cevaplarsa çok sevinirim iyi forumlar
  9. ege_onall

Yardım Tlou Save dosyası nasıl atılır ?

beyler internetten indirdim %100 save dosyasını buraya atmam gerektiği yazıyodu attım ama değişen bi şey olmadı nerde yanlış yaptım yardımcı olursanız sevinirim
  10. ege_onall

Yardım Rainbow six çevrimdışı hatası

oyunu geceden indirdim şimdi girmeyi denedim çevrimdışı gözüküyorum internette vpn açıp girince düzeliyo yazmışlardı vpn açtım değişen bi şey olmadı hala çevrimdışı gözüküyorum konu hakkında fikri olan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim
  11. ege_onall

Yardım Lolde alt tab atınca

lolde alt tab atıyorum ekran 4-5 saniye kararıyo müzik çalışıyosa o da çalışmayı bırakıyor normalde böyle bi şey olmuyodu 2-3 gündür oluyo bir ayar falan mı değişti acaba bilen yazarsa çok sevinirim
  12. ege_onall

Yardım Elimde the last of us 1 kodu var

çok ucuza satmak istiyorum foruma ikinci el başlığı açamadığım için burdan yazmak istedim özelden ilk yazana veriyim alana şimdiden hayırlı olsun
  13. ege_onall

Yardım Steam envantere ulaşılamıyor hatası

arkadaşlar steamdan csgo envanterime giremiyorum aynı hatayı şuan alan veya çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi
Top Bottom