Öneri Elden Ring Ortak kullanım hesap hakkında

ege_onall

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
590
Daha önce hiç souls oyun oynamadım ondan dolayı önce bi oyunu denemeyi düşünüyorum da elden ringi hiç sitelerden alan var mı aranızda şurdan al diyebilicek

elden ringi bilmem ama sitelerde alırkan onaylı satıcı veya en çok satandan alın yoksa hesabın bilgileri değişiyor

Gamesatistan arada aldığım bir satıcı var. 4-5 defa alışveriş yaptım. Sorun çıkarsa yeni hesap da veriyor iletişimi iyi. Özelden linkini atayım bulunca buradan reklam olmasın.

gemsatışta steambazaar satıcı en iyisi . elden ringi ben de aldım ama klavye mouse ile sarmadı haberin olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gemsatışta steambazaar satıcı en iyisi . elden ringi ben de aldım ama klavye mouse ile sarmadı haberin olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam o satıcın eski adı GamesBazaar mıydı? Sanki öyle birisi vardi hep satış yapıyodu diye hatırlıyorum

Bu sistemin çalışma mantığı nedir. Çalınmış hesaplarımı kiralıyorlar engin bilgilerinizle beni aydınlatabilirmisiniz :giggle:
Yok hocam adam yeni hesap açiyo içine sadece ilgili oyunu alıyo ve hesabı aile görünümüne getitip şifre koyuyo ve herkese satıyo. Yani hesap çalma fln yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,678
Üyeler
195,709
Son üye
Keyfoo
Geri