Daha önce souls oyunu oynamadım ingilizcem de hiç yok elden ring alınır mı ?

Reaksiyon skoru
2
Daha önce souls oyunu oynamadım ingilizcem de hiç yok elden ring alınır mı item falan toplayıp gelişme muhabbeti varmış çok mu karışık gelir bana?

Daha önce souls oyunu oynamadım ingilizcem de hiç yok elden ring alınır mı item falan toplayıp gelişme muhabbeti varmış çok mu karışık gelir bana?
tek bossa 50 100 defa ölmek mentalini kırmıyorsa alınır :kekw:

emin çıtak güzel rehberlik ediyor onun videolarıyla beraber hem hikayeyi öğrenip hem de ne yapacağını bilerek oynayarak eğlenebilirsin

Eğer Souls türüne gireceksen hep bir ağızdan söylenen bir şey var. Konu ile ne kadar alakalıdır bilmiyorum ancak söylemeden geçmiyim.
Özetle : Elden Ring den sonra, önceki Souls oyunlarına geri dönmek zor. Mekanikler vs. hantal gelebilir. Bu seriye başlayacaksanız çıkış sırasına göre gidin.

Eğer Souls türüne gireceksen hep bir ağızdan söylenen bir şey var. Konu ile ne kadar alakalıdır bilmiyorum ancak söylemeden geçmiyim.
Özetle : Elden Ring den sonra, önceki Souls oyunlarına geri dönmek zor. Mekanikler vs. hantal gelebilir. Bu seriye başlayacaksanız çıkış sırasına göre gidin.
Hocam özellikle souls türünden ziyade elden ring evreni ilgimi çekiyor bunu seversem belki ilerde sekiroda oynayabilirim ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

emin çıtak güzel rehberlik ediyor onun videolarıyla beraber hem hikayeyi öğrenip hem de ne yapacağını bilerek oynayarak eğlenebilirsin
Video izlemeden oynayamam yani öyle mi bu beni çok fazla sıkmaz mı?

Hocam özellikle souls türünden ziyade elden ring evreni ilgimi çekiyor bunu seversem belki ilerde sekiroda oynayabilirim ama

Video izlemeden oynayamam yani öyle mi bu beni çok fazla sıkmaz mı?
ilk defa oynayacaksan video izlemeden çok zor ben şahsen bitiremedim öyle

Elden ring türkçe yaması mevcut bossların ismini çok saçma çevirmişler ama onun dışında iyi bence

ilk defa oynayacaksan video izlemeden çok zor ben şahsen bitiremedim öyle
peki oynayışınıza dayanaraktan çok eğlendim tavsiye ediyorum diyor musunuz yoksa souls türüne hiç bulaşma mı dersiniz

Elden ring türkçe yaması mevcut bossların ismini çok saçma çevirmişler ama onun dışında iyi bence
Hocam xboxtan oynuyorum yama yapmam mümkün değil

peki oynayışınıza dayanaraktan çok eğlendim tavsiye ediyorum diyor musunuz yoksa souls türüne hiç bulaşma mı dersiniz

bence oynamalısın açıkcası alışınca gayet zevkli emin çıtaktan 1 2 video izleyip build falan da bakıp daha sonra kendin takılabilirsin ben öyle oynamıştım hep video izleyerek oynamak sıkıcı geliyordu bir de souls oyunlarında zaten hikaye zor öğreniliyor video izleyerek öğrenmek daha mantıklı o yüzden ingilizce oynanabilir bence (gram noktalamaya uyma yok hahaha)

oynayın hocam pişman olmazsınız

Elden ring bu türün en moderni ve doğru şekilde oynarsan en kolayı tabii ki herkes denemeli

Daha önce souls oyunu oynamadım ingilizcem de hiç yok elden ring alınır mı item falan toplayıp gelişme muhabbeti varmış çok mu karışık gelir banam

Bir Bossa çok dayanırım diyorsanız alin onun dışında elden ring diğer souls oyunlarından daha farklı bir mekanige sahip mesela ds1,2 den çok farklı sırasına göre oynamak daha iyi olabilir ama bundan başlamakta da hiç sorun yok. Açıkçası ds oyunlarına indirimde bile 50+ dolar bayılmak yerine elden ringi tercih ederim ama oyun gene zor Boss keşif falan seviyorsanız alın elden ringte hikayeden ilerleme yoktur diye biliyorum kendiniz keşfedeceksiniz ve videolardan yardım almak zorundasınız buda sizi sıkabilir ona göre karar verin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,269
Üyeler
183,777
Son üye
kagannn.n
Geri