Elden Ring Alınır mı?

auditoree

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
262
Arkadaşlar selam Elden Ring PS Store'da 1000 tl'ye düşmüş. Daha önce hiçbir souls-like oyununu oynamadım. Oyunlarda sürekli ölmeyi, bir boss'u 50 defa geçmeyi deneme fikrini sevmiyorum. Ama Elden Ring çok övüldü, oyuncu dostu olduğu vs söylendi. Sizce alıp oynamalı mıyım?

benim de aklımda ama 1400 tl pc de. vidyolaranı falan izlemiştim çok fazla. gerçekten güzel oyun atmosferi falan

Arkadaşlar selam Elden Ring PS Store'da 1000 tl'ye düşmüş. Daha önce hiçbir souls-like oyununu oynamadım. Oyunlarda sürekli ölmeyi, bir boss'u 50 defa geçmeyi deneme fikrini sevmiyorum. Ama Elden Ring çok övüldü, oyuncu dostu olduğu vs söylendi. Sizce alıp oynamalı mıyım?
Sevmiyorsan bulaşma tilt olursun. Ama bütçe sıkıntı değilse at köşeye dursun indirime girdiyse zam gelecek demektir.

Bu oyunda bir bossu 50 kez denemek zorunda değilsin açık dünya var gecemicek gibi isen dünyayı keşfet bu oyunu aşırı kolaylaştırıyo

Bütçe sorun değil de oynamayacağım oyuna neden para vereyim?
Daşşaklı oyundur kendisi illaki ileride oynarsın ve seversin. Sadece biraz oyuna alışman gerekiyor ve tabii ki sabrın olması gerekiyor. Yoksa cam çerçeve bırakmazsın odada.

guzel oyun ama oldukten sonra tılt oluyorsan sınırle pc parcalayabılırsın

Güzel ancak Çok zor bir oyun.Elden ring souls türleri arasındaki en kolayı olarak geçiyor birde.Bir bossla çok cebelleşmek istemiyorsan sinir olmak istemiyorsan ve Anlarım Diyorsanız alın.Oyunda önemli olan gelişmek tabii ki Yani eğer bütçenizde varsa öneririm eğer bütçeniz kısıtlıysa ve bu kriterlere uymuyorsa zevkiniz almayın kesinlikle onun dışında atmosferi güzel

Al biraderim al oynamadan ölme baktın bossları kesemiyorsun YouTube a yaz mimic nasıl alınır diye aldıktan sora takıl kafana göre

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,404
Üyeler
183,788
Son üye
hadespre
Geri