offline oluyormuş sanırım öyle ne değişiyor bilmiyorum ama öyleymişBen de senin gibi ilk elden ring ile başlamayı düşündüm ve başladım. Çok iyi oyun açıkcası oynamanı tavsiye ederim. İngilizce konusunda ise oyunun tr yaması vardır illaki netten bulursun
O konuda bilgim yokoffline oluyormuş sanırım öyle ne değişiyor bilmiyorum ama öyleymiş
ingilizce oyna terimleri öğren bence kim bilir talismanı vb. ne diye çevirecekDaha önce hiç souls oyun oynamadım ingilizcem berbat ama oyunu aşırı merakta ediyorum elden ring oynamalı mıyım oynamamalı mıyım oynayacak isem nasıl oynamalıyım gibi tavsiyelere açığım
Mimic ağır şekilde nerf yemişti en son. Pek sevilmiyor artık, özellikle büyücü buildlerinde kullanışsız. şöyle bir tier list var.Oyun zor değil. Summon olayı olmasa zor bir oyun diyebilirim. Özellikle mimik ile oynanırsa herkese hitap eden bir zorluk seviyesi oluyor.
En zor dedikleri 2 boss'un videosunu izledim şimdi ama gene kolay. Nerf yese bile çok etkilenmemiş gözüküyor. Örneğin sabahtandır mimic ile agroyu tanklatıyor, üstüne kötü oynuyor, ama gene elini kolunu sallıya sallıya boss kesiyor şurada.Mimic ağır şekilde nerf yemişti en son. Pek sevilmiyor artık, özellikle büyücü buildlerinde kullanışsız. şöyle bir tier list var.
bunlar ne bilmiyorum kiMimic ağır şekilde nerf yemişti en son. Pek sevilmiyor artık, özellikle büyücü buildlerinde kullanışsız. şöyle bir tier list var. Alıntıyı görüntüle