Arama sonuçları: *

1. ECEL121

Yuzu'yu nereden indirebilirim?

Arkadaşlar selamlar, ben bi' kaç ay önce Yuzu'yu aslında indirmiştim ama silmişim. Şu an siteyi patlatmışlar. Nerden indirebilirim?
  2. ECEL121

Oyunsuzum. Lütfen oyun önerin

Canım aksiyon oyunu çekiyor bam güm dalıp milletin ağzını burnunu kırmak istiyorum ama Steam kütüphanemle iki saat bakışıyoruz hiç oyun bulamıyorum. Çok bilinen Rdr2,GoW,Witcher 3,Spider-Man,Batman falan önermeyin lütfen hepsini oynadım.
  3. ECEL121

DMC HD Collection Nasıl Hile Yaparım??

Oyun aşıırı ama aşırı zor artık dayanamıyorum hile yapmak istiyorum canımı arttırmak istiyorum lütfen yardım edin nasıl yaparım
  4. ECEL121

Fifa 23 donma sorunu

Sorunsuz bir şekilde 60 FPS oynadığım Fifa 23 geçen günlerde indirdiğim Windows güncellemesinden sonra berbat hale geldi kasmaktan oynayamıyorum oyun 1-2 dakika 60 fps oynarken birden 5 fps oluyor dona dona oynuyorum güncellemeyi sildim yinede bir şey değişmedi böyle kaldı napacağım BIKTIM
  5. ECEL121

The Stanley Parable: Ultra Deluxe aldıktan sonra normali almaya gerek var mı?

Bende Ultra Deluxe sürümü var normalini almaya gerek var mı? Bende olan bu Bunu almama gerek var mı?
  6. ECEL121

Oyun Karakterlerinin Ölümüne Üzülmek (SPOİLER!)

Birkaç oyundan spoilerli konuşacağım spoiler yemek istemiyorsanız okumayın! SPOİLER!!! Arkadaşlar ben oyun karakterlerine çok bağlanan biriyim ve onlar hikaye gereği ölünce çok üzülüyorum Rdr 2'de Arthur'un ölümünden çok etkilendim 1 senedir unutamayıp üzülüyorum keyfim kaçıyor, TLOU'dan...
  7. ECEL121

Atomic Heart İnceleme (Bulaşmayın,Bulaştırmayın)

Benim gibi sizde deli gibi bu oyunu bekliyordunuz değil mi :) Maalesef elimizde patladı agalar oyuna ilk adım attığınızda 30 dk boyunca sıkıcı yürüyüp sonra 10 dakika Sovyetlerin tarihini dinleyip combat'a başlıyor o baltayı elime alıp ilk vuruşu yaptığımda inanamadım hemen oyundan çıkıp tekrar...
  8. ECEL121

Yardım Korku Oyunlarına Olan Korku Nasıl Yenilir?

Ben korku oyunu oynayamıyorum; Mesela bugün ani bir kararla "Five Nights At Freddy's" oyununu aldım ama ana menüyle 10 dakika bakışıyorum new game butonuna basamıyorum bu hemen hemen her korku oyununda var bir çözüm bulmalıyım.
Geri