Arama sonuçları: *

1. Lemniscate

CS2 Seçkinim Var mı?

Böyle yazıyor ama anlayamadım
  2. Lemniscate

Minecraft Premium Xbox storede 250 tl

Normalde 500 TL zam yiyebilir 250 liraya bence deger.
  3. Lemniscate

Öneri Minecraft premium hesap önerisi

Arkadaşlar ucuz a MC premium hesap almak istiyorum 500 lira bayılmak zoruma gidiyor. Dolandırıcı olmayan bir site bilen varsa çok iyi olur
  4. Lemniscate

Ucuz a Minecraft premium önerisi lazım

Arkadaşlar çeşitli sitelerde satılıyor ama güvenemiyorum mailli diyiyorlar sonradan hesap patlıyor. orijinaline de 500 TL vermek zoruma gidiyor öneriniz varsa sevinirim
  5. Lemniscate

Öneri Horizon Zero Dawn alınır mı ?

Oyun epic de 150 tl güzel bir oyun a benziyor bemce deger ama sizin de fikrini alayım dedim Ek olarak The long dark ın Tales from the Far Territory isimli bir dkc si var 133 tl oynayan var ise deger mi The long dark ı çok seviyorum ama 133 tl de bir dlc ye çok geliyor oyun tek başına 30 tl .
  6. Lemniscate

Öneri Outlast 3 epic de 135 tl deger mi?

Epic de baya güzel indirimler var Rdr 2 yi kesin alacagım yanında Outlast 3 de iyi gidebilir diye düşündüm. İlk 2 oyun da epicimde var sizce deger mi?
  7. Lemniscate

Öneri Oxygen Not Included steamda 80 TL deger mi?

Bu tür oyunlar hoşuma gidiyor, uzun zamandır da bekliyordum sizce deger mi link : https://store.steampowered.com/app/457140/Oxygen_Not_Included/
  8. Lemniscate

Öneri Rdr Online 187 tl deger mi?

Nays da kullanıyorum biraz daha indirim verir, rdr efzane bir oyun ama onlinesini bilmiyorum deger mi
  9. Lemniscate

Öneri Rdr 2 460 tl deger mi ?

Çok pahalı 😔 deger mi bilmiyorum gün geçtikçe zamlanıyor alnırmı ?
  10. Lemniscate

Oyunun adını bulamıyorum

11. Lemniscate

Öneri Bana steam dan oyun önerin

Steam ın 20. yılı iyi indirimler var gibi profil: https://steamcommunity.com/profiles/76561199068167380/
  12. Lemniscate

Öneri Call of Duty Black ops 3 68 tl deger mi

depolama sorunu olmasa bence degecek bir oyun zombi modu ilee yaklaşık 150 gb yer kaplkıyor, Online ı ise Hile dolu diyiyorlar danışayım dedim eger almassam da Asasin creed odessey alıtım 140 liraya
  13. Lemniscate

Öneri Rdr 2 steamda 380 tl deger mi?

Bence rdr 2 için son fırsat gibi gözüküyor rock star oyunları çok fazla indirim e girmiyor malum sizce deger mi ?
  14. Lemniscate

Öneri Asasins creed Valhalla steamde 175 tl deger mi?

Bence iyi fiyat, keşke odessey de indirime girseymiş birçok asd oyunu indirimde şu an isteyen göz atabilir. Alnayı planlıyorum sizce deger mi?
  15. Lemniscate

Asasins Creed Valhalla steamda 175 tl 🔥🔥

Bence iyi fırsat Odessey çok daha iyi ama kötü oyun degil bence Valhalla steam kütüphanesinde bulunur en kötü ekonominin ne olacagı belli degil ztn
  16. Lemniscate

Öneri Forza 5 300 tl alınır mı ?

Araba oyunlarını genel olarak seviyorum Forza 4 de 65 tl ye düşmüş bi danışayım dedim
  17. Lemniscate

Öneri Asasins Creed Valhalla 125 tl deger mi

Sonradan indirime girmeyecek bence , game pass de alabilirüm ama rahat rahat oynamak istiyorum danışayım dedim
  18. Lemniscate

Öneri Battlefield 2042, 180 tl deger mi

Geri