Öneri Forza 5 300 tl alınır mı ?

Reaksiyon skoru
98
Araba oyunlarını genel olarak seviyorum Forza 4 de 65 tl ye düşmüş bi danışayım dedim

seviyorsan ve sistemin de iyiyse alınır

Evet alınır. Hatta bütçe varsa ultimate paketi bile alınır. Paketteki haritalar ve arabalar çok iyi.

Evet alınır. Hatta bütçe varsa ultimate paketi bile alınır. Paketteki haritalar ve arabalar çok iyi.
300 liram var standart paketi alıcam delux pakette çok farknediyor mu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aslında para biriktirip alabilirm 400 tl ve ay sonuna kadar süre var

Son düzenleme:
300 liram var standart paketi alıcam delux pakette çok farknediyor mu

Aslında para biriktirip alabilirm 400 TL ve ay sonuna kadar süre var
Nays ile al %20 iadesi var.

Bence değer gibi araba oyunlarını seviyorsan

Olum alınmaz eğer amd işlemci ve nvidia gpu varsa böyle iş olmaz açılmıyor oyun baya araştırdım hep şu ikilide sorun var amd+nvidia oyun kaynaklı tabi ama çok sıkıntılı fh5 te almam bu yapımcıdanda uzak dururum 2018 den kalma sorun hala devam ediyor sırf eski oyunları diye bu problemi çözmüyorlar ticket attım kaç defa umursayan yok.

Ben gamepass tercih ediyorum yedekleme dediğin olay da sürekli kalıyor orada zaten bir sıkıntı olmuyor oynayacağım zaman yeniliyorum. Bir anda 300-400tl yi gömmek var bir anda 80tl yi gömmek var. 1 ay full oynadıktan sonra sıkıyor zaten ben böyle düşündüğüm için direkt almıyorum.

Olum alınmaz eğer amd işlemci ve nvidia gpu varsa böyle iş olmaz açılmıyor oyun baya araştırdım hep şu ikilide sorun var amd+nvidia oyun kaynaklı tabi ama çok sıkıntılı fh5 te almam bu yapımcıdanda uzak dururum 2018 den kalma sorun hala devam ediyor sırf eski oyunları diye bu problemi çözmüyorlar ticket attım kaç defa umursayan yok.
nasıl açılmıyor ben cayır cayır oynuyorum :D

Ryzen 5 5600x + Rtx 3070

Türü seviyorsan alınır. Günümüz fiyatlarına bakacak olursak bayağı ucuz...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,896
Üyeler
191,181
Son üye
jetlisans
Geri