Neler Yeni

Öneri Forza 5 300 tl alınır mı ?

El-Turco

80+ Bronze
her türlü yöntemi denedim hani ddu driverdan tut intkei diğer videoların işte bilmem yeni microsoft hesabı açma taktiklerine kadar. Her oyun müq çalışıyor ama yok fh4 çalışmıyor
forzafix diye bir uygulama var duydun mu bilmiyorum reisim. Öyle açınca alt tab atamıyosun ama sadece oyunda kalman lazım kötü yanı o. Forza 4 te bu sorun vardı biz böyle çözüyoduk başka çaresi yoktu.

neverider

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Kaan akan
Bende de fh4 var ama FH5 e geçmeli miyim kararsızım. Forza 6 ne zaman çıkar acaba :/
Hocam 4 te 210 saati devirdim bende öyle düşünüyordum ama yavaş yavaş sıkmaya başlamıştı dün arkadaşıma dedim alacaksan bende alayım bana alıyorum demeden almış Bi kere söz verdik aldım bende ama fh4 te min150 saatin yoksa alma derim ama Bi Yandan da dolar kurunu arttırırlarsa alamayabilirsin geçen green hell aldın 40tlydi 24 e düştü kendime ve abime aldım girip onaylamadığı için iade olmuş şuan 200tl moral bozuyor bu fiyatlar bence al kenarda dursun benim şuan iniyor 4 eski pc deydi 5i yenisine kuruyorum

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Multi kasa Vettel
Hocam 4 te 210 saati devirdim bende öyle düşünüyordum ama yavaş yavaş sıkmaya başlamıştı dün arkadaşıma dedim alacaksan bende alayım bana alıyorum demeden almış Bi kere söz verdik aldım bende ama fh4 te min150 saatin yoksa alma derim ama Bi Yandan da dolar kurunu arttırırlarsa alamayabilirsin geçen green hell aldın 40tlydi 24 e düştü kendime ve abime aldım girip onaylamadığı için iade olmuş şuan 200tl moral bozuyor bu fiyatlar bence al kenarda dursun benim şuan iniyor 4 eski pc deydi 5i yenisine kuruyorum
150-160 saatim var 4'de. Ama 5 almak fuzuli harcama olur mu diye düşünüyorum. Sonra diyorum ki zam gelirse hiç alamam. Bu gidişle 6'yı da alamayız.

Top Bottom