Arama sonuçları: *

1. MctCan

Epic Games Rdr 2 Giremiyorum

Merhaba Arkadaşlar, Epic gamesten rdr2 almıştım fakat social gamesten bu hata alıyorum sanırım steam hesaba bağlı olduğu için giriş izin verilmiyor . Bunun çözümü var mı ?
  2. MctCan

Minecraft Nerden Alınır ?

Selam arkadaşlar. Xbox pass varken minecraft filan oynardım boş zamanlarda şimdi pass yok aylıkta biraz tuzlu onun yerine tam alayım dedim. Kendi sitesinden yani minecraft.net den mi almak mantıklı yoksa steamdan mı almak mantıklı . Hangisi tavsiye edersiniz ?
  3. MctCan

Oyunlarda fare hareket edince kasması

Merhaba Arkadaşlar. Bunu çok yaşadığım sorun ama halen çözemediğim bişey. Fare VGN Dragonfly Wireless Mouse (4k Dongle) Oyunlarda fare hareket edince fps drop gibi yaşıyor donuyor takılmalar oluyor. Farenin ayarları 2k hz çekince problem ortadan kalkıyor . Fakat 4k hzde yine aynısı yapıyor...
  4. MctCan

Başka bir oyun öneriz var mı ?

Arkdaşlar kütüphanem bu şekilde. Başka oyun tavsiyenizi açığım. Malum dolara çevrilmeden.
  5. MctCan

Starfield kullanılmıyor diyor

Arkadaşlar merhaba, Game passdan starfied indircektim fakat kullanılmıyor diyor nedeni bilen var mı ?
  6. MctCan

Yardım Fıfa 2023 Açılmıyorr

Merhaba arkadaşlar, Fıfa 23ü epic gamesten indirimli almıştım geçen. Bugun girme fırsatım oldu fakat oyun hiç açılmıyor. Anticheatden sonra ea ya atıyor. Çözüm video vs baktım sertifak vs denedim hiç çözüm olmadı . Bunu çözen var mı acaba ? Windows 11
  7. MctCan

Öneri Volarant vp öneri lazım

Merhaba arkadaşlar 25 Nisan olmadan bi yüksek vp alayım dedim , en ucuz en kampanyalı vp nerden alabilirim yapan veya alan var mı aranızda ?
Top Bottom