MctCan 80+ Silver Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 2,486 Reaksiyon skoru 952 26 Aralık 2023 #1 Merhaba Arkadaşlar, Epic gamesten rdr2 almıştım fakat social gamesten bu hata alıyorum sanırım steam hesaba bağlı olduğu için giriş izin verilmiyor . Bunun çözümü var mı ?
Merhaba Arkadaşlar, Epic gamesten rdr2 almıştım fakat social gamesten bu hata alıyorum sanırım steam hesaba bağlı olduğu için giriş izin verilmiyor . Bunun çözümü var mı ?
WhoCares 80+ Gold Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 7,918 Reaksiyon skoru 4,198 26 Aralık 2023 #2 rockstar launcher mi neyse adını unuttum ordan giriş yapip accountunu hangi steam ile linklediysen kaldır
rockstar launcher mi neyse adını unuttum ordan giriş yapip accountunu hangi steam ile linklediysen kaldır
MctCan 80+ Silver Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 2,486 Reaksiyon skoru 952 26 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 WhoCares yazmış: rockstar launcher mi neyse adını unuttum ordan giriş yapip accountunu hangi steam ile linklediysen kaldır Devamı için tıklayın... Tam terside steamda gta girersem aynı hata vermez mi
WhoCares yazmış: rockstar launcher mi neyse adını unuttum ordan giriş yapip accountunu hangi steam ile linklediysen kaldır Devamı için tıklayın... Tam terside steamda gta girersem aynı hata vermez mi
WhoCares 80+ Gold Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 7,918 Reaksiyon skoru 4,198 26 Aralık 2023 #4 MctCan yazmış: Tam terside steamda gta girersem aynı hata vermez mi Devamı için tıklayın... the social club account un farklı bir steam hesabına bağlı diyor mevcut bağlı olanı kesip bağlamak istediğin hesabi ekliceksin işte
MctCan yazmış: Tam terside steamda gta girersem aynı hata vermez mi Devamı için tıklayın... the social club account un farklı bir steam hesabına bağlı diyor mevcut bağlı olanı kesip bağlamak istediğin hesabi ekliceksin işte