Arama sonuçları: *

1. kaan0513

Öneri Fallout 4 Hangi Platformdan ve Hangisürüm Alınmalı?

Merhaba arkadaşlar, Fallout’un dizisini izledikten sonra oyununu da oynama isteğim oluştu. Fallout serisini hiç oynamadım. Elimde olan Fallout sürümleri şunlar; Fallout New Vegas Ultimate (GOG) Fallout 3: Game of the Year Edition (GOG ve Epic) Fallout 4: Standart sürüm (Playstation) Sormak...
  2. kaan0513

Öneri Horizon Forbidden West Hangi Platformdan Alınmalı?

Horizon Forbidden West Epicte 900 TL Playstation Store da da 1050 her ikisinde de kart kampanyası ile 800 e geliyor. 1. Oyunu oynamadım çoğunlukla PS da TR olmayan oyunlara para vermemeyi tercih ediyorum. 1. Oyunun özeti yotubedan izledim, 2. oyun ile alakalı hiç spoiler yemedim ve devam oyunu...
  3. kaan0513

Öneri Horizon Zero Dawn Remastered alınır mı?

850 TL ye Horizon Zero Dawn™ Remastered alınır mı? Epicten %20 kupon 200 tl kupon gelecek ekstra bir sonraki alışveriş için 650 ye gelmiş olacak oyun, ne dersiniz?
  4. kaan0513

Elden Ring i Hangi Platformdan Almalı?

Merhaba arkadaşlar Elden Ring almayı düşünüyorum. 4070ti super li pc ye sahibim. Oyun tüm platformlarda indirimde B1-B2 seviye İngilizcem var fakat TR yama ile daha keyifli oluyor oyun oynaması. Daha önce bu oyunu tecrübe etmiş arkadaşlardan tr yama ile mi oynamalı yoksa çok diyalog yok dendiği...
  5. kaan0513

Öneri Silent Hill F 600 TL'ye değer mi?

Merhaba arkadaşlar, world kart Steam kampanyası ile Silent Hill f 600 TL'ye düşüyor alınır mı? Beklenmeli mi? Oynayacağım da epey oyun var indirimde bulduğum için almayı düşünüyorum ne dersiniz?
  6. kaan0513

Dead Space Hangi Platformdan Alınmalı

Dead space i epicten mi steam den mi alsam çok kararsızım. Epicte 104 tl bonus bakiye param var cashback anlaşması yok oyun 210 tl. Steam de 100 tl cashback ile 310 tl Bir de normal mi delux mü almalı?
  7. kaan0513

Resident Evil Requiem 2.000 Tl ye Ön Sipariş Verilmeli mi?

Merhaba arkadaşlar, RE serisinin tüm oyunlarını oynamış ve seven bir player olarak Resident Evil Requiem 2.000 Tl ye Ön Sipariş Verilmeli mi? Ya da daha uyguna alma şansı olur mu?
  8. kaan0513

Yardım RESIDENT EVIL 7 biohazard Gold Edition Alınır mı?

Merhaba arkadaşlar, RESIDENT EVIL 7 biohazard sürümüne sahibim. Steam de indirime girmiş 3,77$ a DLC ler geliyor. Daha önce satın alan arkadaşlar RE7 DLC ler alınır mı? Bir de güncel TR yama önerisi de alabilirim. Şimdiden teşekkürler.
  9. kaan0513

Yardım Cyberpunk 2077: Phantom Liberty 375 TL den Alınır mı?

Merhaba arkadaşlar PC den Cyberpunk 2077 oynmaya başladım daha oyunun başlarındayım. Phantom Liberty DLC si 375 TL den alınmalı mı yoksa başka bir indirim beklenmeli mi? Detroit: Become Human ile beraber paycell kullanarak alırsam 100 tl geri iade veriyor. 2 Oyun 416 TL ye gelmiş oluyor. Ne...
  10. kaan0513

Cyberpunk 2077 2k Ayarları Nasıl Olmalı

Merhaba arkadaşlar Cyberpunk 1440p ayarlarımı aşağıya bırakıyorum. DLSS mi DLAA mı kullanılmalı, FG açılmalı mı daha önce oynayan arkadaşlar en iyi grafik ayarlarını nasıl yapmam konusunda destek olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  11. kaan0513

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty PC mi PS5 Pro mu?

Merhaba arkadaşlar. PS5 Pro ve 4070 Ti Super'li PC'ye sahibim. Cyberpunk 2077'e bilgisayarda sahibim, PS5 Pro da ise PS Plus'ta mevcut. Phantom Liberty ek paketini alacağım. Sizce PC'de mi PS5 Pro için mi alayım? Bu arada DLC PS5 Pro'da garip şekilde daha ucuz :) FPS ve görüntü pc de daha güzel...
  12. kaan0513

Öneri Chernobylite Complete Edition Alınır mı?

Chernobylite Complete Edition Steam 3$ a alınır mı? Gamepass den Stalker 2 yi oynuyorum bitirmek üzereyim. Sizce steam den ilk oyun bu fiyata alınır mı?
  13. kaan0513

SILENT HILL 2 600 TL alınır mı?

Silent Hill 2 kart indirimimle beraber 600 tl ye geliyor. Sizce alınır mı?
  14. kaan0513

Spiderman 2 PS5 Pro da mı PC de mi Oynanmalı?

Merhaba arkadaşlar, başlıkta yazdığım gibi sizce hangi platform üzerinden oynanmalı. PS sürümünde İngilizce olarak oynamak mı? Yoksa 2-3 ay bekleyip PC den tr yama ile oynamak mı? Hali hazırda PS dan remestera yeni başladım. Delüx aboneliği ile daha sonra miles morales oynayacağım. Anlayacağınız...
  15. kaan0513

Yardım Assassin's Creed Odyssey İşlemci Sıcaklığı Hk.

Merhaba arkadaşlar, 7600x işlemci ve 3070ti ekran kartına sahibim ultra 2k ayarlarda işlemci sıcaklığı 360lık sıvı soğutma olmasına rağmen oyun içinde 85-90 derece arası seyrediyor. Bu oyun özelinde işlemci tabanlı bir oyun olduğu için bu sıcaklık normal mi bir sorun mu var?
  16. kaan0513

Assasin Cread Valhala Tr Yama Hk.

Steam indirimleri bitmeden Assasin Cread Valhala almayı düşünüyorum. Bu oyunun orjinali için tr yama var mı? Yardımcı olursanız çok iyi olur.
  17. kaan0513

RDR 2 Orjinal Oyun İçin TR Yama

RDR 2 Orjinal Oyun İçin TR Yama var mı? Varsa ilikleyebilir misiniz?
Geri