Arama sonuçları: *

1. snowfoxstache

Cyberpunk 2077 Düzeldi Mi?

oyunlara uzun bir süre ara verdim ve bugün cyberpunkın yüzde 50 indirimde olduğunu gördüm. eskisi gibi bug ve glitch dolu mu hala? ve optimizasyon düzeldi mi? 2060 bir laptopum var ancak yüksek sıcaklıklardan dolayı tam performans alamıyorum orta-yüksek ayarlarda sıkıntı yaşar mıyım?
  2. snowfoxstache

Death Stranding Director's Cut Alınmalı Mı?

kütüphanemde yalın oyun bulunuyor director cut eklentisi alıp onunla mı oynamalıyım yoksa sade haliyle daha mı iyi?
  3. snowfoxstache

Valorant Battle Pass Ne Zaman Bitiyor?

baltadayım 30K xp gerekiyor bu gece mi bitecek BP yoksa yarın gece mi bitecek?
  4. snowfoxstache

Valorant Skin Nasıl Alınır?

istediğim skinin illa mağazaya düştüğü sürede mi almalıyım?
  5. snowfoxstache

Valorant Ping Sorunu

Wİ:Fİ ile oynarken anlık yükselmeler çok oluyor ve oyun oynamıyor ama mobilde sorun yok veya Wİ:Fİ ile oynadığım diğer oyunlarda yok. bu konuyu nasıl çözerim bilgisi olan var mı? @TECHNO @alpolojix / Leroxy
  6. snowfoxstache

Sadece Valorant'ta Ping Sorunu

nedenini bilmiyorum ama anlık ping baya yükselip düşüyor bazen de sinir bozucu oluyor bu. nedeni ne olabilir?
  7. snowfoxstache

Valorant/LoL/CS:GO Kasıcak Pre Arıyprum

arkadaşlarımla genelde düşük rütbede oynuyoruz ama ben kasmak da istiyorum. haftasonları ve hafta içi 3 gün bu oyınları oynayabilirim.oynayacak varsa yazssın konuya ekleşelim. Valorant : Altın 1 LoL : Bronz 2 CS:GO : MGE-DMG arası yaş:17
  8. snowfoxstache

Blitz'ten Trojan Yedim

daha önce kullandığım blitz artık düzgün çalışmamaya başlamıştı ben de silip yükledim ve kendi sitesinden indirmeme rağmen trojan yedim. İndirecekler dikkatli olsun.
  9. snowfoxstache

Dark Souls 3 Kaç Saat?

soru başlıktaki gibi
  10. snowfoxstache

AC Odyssey Season Pass Sorunu

önce standart sürümü almıştım ve 20 saat oynadım sonra season pass aldım ve şu an oyuna giremiyorum neden olabilir? dlcleri hemen kurmak istemiyorum.
  11. snowfoxstache

AC Odydsey DLC Alamıyorum

epic kuponu dlclerde çalışmıyormuş ondan season pass için 80 lira vermek gerekiyor. şimdi bende ana oyun var ve ben gold edition alsam 60 liraya geliyor. gold edition alsam bende 2 tane mi ana oyun olacak şimdi?
  12. snowfoxstache

AC Osyssey Türkçe Yama Önerisi

bir arkadaşım için türkçe yama önerisi alabilir miyim? pc için olacak
  13. snowfoxstache

LoL Ekran Kartı Kullanılmıyor

9300H ve 2060 kullanıyorum ve lolde işlemci yüzde 17 ekran kartı yüzde 0 kullanılıyor lolde ekran kartını nasıl çalıştırırım diğer tüm oyunlarda 2060 kullanılıyor.
  14. snowfoxstache

AC Odyssey DLC'LER Kaç Gb?

ana oyunu oynuyorum dlcler indirimdeyken almak istiyorum ama kaç gb kaplıyorlar?
  15. snowfoxstache

CS:GO Hesap Takaslama

forumda yasak mı bilmiyorum ama MG1 bir smurf hesabım var çok yükseldiği için silver 1-2 bir hesapla takaslamak istiyorum takaslayacak var mı ücret olmadan?
  16. snowfoxstache

LoL Blitz'in Ekrana Fırlaması Nasıl Kapatılır?

blitz ayarlardan buldum ama uygula tuşu olmadığı için yapamadım. siz nasıl yaptınız?
  17. snowfoxstache

CS:GO Güncelleme Saçmalığı

csgo artık üçüncü parti yazılımlara izin vermediği için nvidia freestyle çalışmayacak. düşünceleriniz? şahsen ben soluk olarak sevmiyorum bu oyunu.
  18. snowfoxstache

CS:GO Nvidia Freestyle Kullanılamıyor

iki gündür bu hatayı alıyorum sebebi nedir? oyunu kapatıp açınca da düzelmiyor. @crazyreign bir fikrin var mı?
  19. snowfoxstache

CS:GO - "Güvenli modda başlatılamadı" hatası nasıl düzelir?

csgoyu açtığımdan güvenli modda başlatılamadı restart atın diyorve düzelmiyor çözümü bilen var mı?
  20. snowfoxstache

Bu Bütçeyle Hangisi Mantıklı

yaklaşık 1000TL bütçem var sizce csgo için kasa mı açmalıyım yoksa direkt bıçak mı almalıyım? ve site önerisi yapar mısınız csgolive düşünüyordum ama sorayım dedim. (batsam da pek bişey kaybetmeyeceğim)
Top Bottom