snowfoxstache
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,035
forumda yasak mı bilmiyorum ama MG1 bir smurf hesabım var çok yükseldiği için silver 1-2 bir hesapla takaslamak istiyorum takaslayacak var mı ücret olmadan?
Dostum yanlış anlamada böyle birşeyi kimse yapmazforumda yasak mı bilmiyorum ama MG1 bir smurf hesabım var çok yükseldiği için silver 1-2 bir hesapla takaslamak istiyorum takaslayacak var mı ücret olmadan?
amacım düşük eloda oynamak işteDostum yanlış anlamada böyle birşeyi kimse yapmaz
MG hesaptan neden silver hesaba ücret karşılığı olmadan geçerki bi insan?
Amacın öylesine girip düşük eloda eğlenmekse ve bu hesabıda forumdan birine istediğinden veriyorsan orası ayrı.
Anladım hocam, birde konuyla alakasız ama o laptop ile (düşük ayarlar ve düşük çözünürlükte oynadığını umuyorum) kaç fps alıyorsun ortalama bi d2 rekabetçi maçta?amacım düşük eloda oynamak işte
iki hesabım var biri mg biri dmg o yüzden mg olanı elden çıkarmak istedim.
çünkü gidip hesap açsam 10maç sonunda en az nova atıcak gibi hissediyorum brmim amacım silverda eğlenmek![]()
ben 1280x960 kalanları medium-high karışık 200-250 arası alıyorum.Anladım hocam, birde konuyla alakasız ama o laptop ile (düşük ayarlar ve düşük çözünürlükte oynadığını umuyorum) kaç fps alıyorsun ortalama bi d2 rekabetçi maçta?