Arama sonuçları: *

1. Beguile

Battlefield 1 En İyi Silahlar Neler?

Battlefield 1 başladım şuan en sağlam silahlar neler? Sniper oynuyorum tek atabilen bir silah yokmu?
  2. Beguile

Marvel Rivals Kapalı Alfa Testine seçilen varmı?

Marvel Rival Kapali Alfa Testi bu gece 3'te baslayacak. Aramızda Teste seçilen varmı?
  3. Beguile

Yardım CYBERPUNK 2077 NEREDEN DEVAM ETMELİYİM?

Arkadaşlar merhaba, Cyberpunk 2077'yi NOCTURNE OP55N1 görevine kadar oynayıp Phantom Liberty'ye geçtim. Phantom Liberty'de bitti. Şimdi hangi görevden ilerlemeliyim? Bundan sonrası spoiler!:
  4. Beguile

Öneri [ANA KONU] 🩸 DIABLO 4 YARDIMLAŞMA KONUSU 🩸

Game Pass sağ olsun Diablo 4 indirdik. Oyuna yeni başlayanlar olarak sorular sorabileceğimiz, yardımlaşabileceğimiz bir ana konu oluşturmak istedim. Sorularınızı yazabilirsiniz. Ben başlıyorum. Hangi class'dan başlanmalı?
  5. Beguile

PUBG PS4 HESABI STEAM'DE KULLANILABİLİRMİ?

Arkadaşlar merhaba, ben PUBG'yi PS4 üzerinden oynuyordum. Şuan PS4 hesabımı Steam'e aktarmak istiyorum. Bu mümkünmü?
  6. Beguile

Yardım Phantom Liberty Ne Zaman Başlanmalı?

Arkadaşlar merhaba, şuan Cyberpunk 2077'nin ortalarındayım. Bazı yerlerde Nocturne Op55N1 görevine başlamadan önce DLC'ye başlanmalı diye bir şey gördüm. Hikayenin karışmasını istemiyorum. Sizce tüm oyunu bitirdikten sonramı başlamalıyım? Spoiler vermeden cevaplarmısınız.
  7. Beguile

Yardım 🔥 MODERN WARFARE 3 BATTLE NET KODU 🔥

Arkadaşlar merhaba, elimde Call of Duty: Modern Warfare 3 - Vault Edition (Kasa Sürümü) kodu var. Kod Battle net platormu için geçerli. Bu kodu nerede güvenli şekilde satabilirim?
  8. Beguile

Yardım [ANKET] ⚔️⚔️ HANGİ ASSASSIN'S CREED OYUNUNU OYNAMALIYIM? ⚔️⚔️

Arkadaşlar selamlar, daha önce hiç Assassin's Creed oyunu oynamadım. Gamepass varken bir oyununu oynamak istiyorum. Assassin's Creed Odyssey Assassin's Creed Origins Assassin's Creed Valhalla Sizce hangi oyundan başlamalıyım?
  9. Beguile

Yardım ❗ CS2 4:3'den VALORANT 16:9'a Sensivity Aktarma ❗

Arkadaşlar selam, CS2 ve Valorant çözünürlük, sensivity ve DPI bilgilerim aşağıda. CS2'deki Zoom Sensivity'mi Valorant'a hatasız aktarmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? CS2 Çözünürlük: 1280x960 4:3 (Black bar yok) CS2 Sensivity: 2.50 CS2 Zoom Sensivity: 1 DPI: 800 Valorant Çözünürlük: 1920x1080...
  10. Beguile

Yardım ❓ CALL OF DUTY MW3 BATTLE NET KODU ❓

Arkadaşlar elimde Call of Duty Modern Warfare 3 - Vault Edition kodu var. Battle net'te geçerli. Bu kodu nerede satabilirim? Fiyat 2100TL
  11. Beguile

❗❗ GTA 6 DUYURULDU ❗❗

Aralık ayında fragman geliyor!
  12. Beguile

🟥🟥🟥❗ CS2 OYNAYAN HERKES ACİL OKUSUN ❗ - ❗ BAN YİYEBİLİRSİNİZ ❗🟥🟥🟥

--------------------YENİ BÜYÜK HATA OYUNA GİRMEYİN!-------------------- Arkadaşlar merhaba, CS2'de şu anda eğlence amaçlı veya PC'nize zararlı yazılım yerleştirmek için kullanılabilecek ciddi bir güvenlik açığı bulundu! Düzeltilene kadar sakın oyuna girmeyin! Exploit'i kullananlar IP adresinizi...
  13. Beguile

Cyberpunk 2077 2.0 sürümüne eski save ile devam edilebilir mi?

Arkadaşlar merhaba, elimde 1.63 sürümünde yarıda kalmış bir save var. Oyunun 2.0 versiyonunu kursam save'i manuel atıp devam edebiliyor muyum? Deneyen oldu mu?
  14. Beguile

CS:GO 40 level olduktan sonra kasa düşüyormu?

Arkadaşlar merhaba, bir yerde level 40 olduktan ve hizmet madalyasını aldıktan sonra artık haftalık kasa alınamadığını okudum bu doğrumu?
  15. Beguile

CS2'de level atlayınca kasa düşüyormu?

Arkadaşlar merhaba, CS2'de CS:GO'da olduğu gibi level atlayınca kasa düşüyor mu? Bu haftanın kasasını almadım bugün sıfırlandı.
  16. Beguile

GamePass PC Yıllık Üyelik Alma Taktiği Var Mı?

Arkadaşlar, GamePass Bilgisayar için zam gelmeden üyelik almak istiyorum. Daha önce hiç almadım. Birkaç yıllık ucuza alma taktiği varmış nasıl yapabilirim? Son günlerde deneyip alan varsa yardımcı olabilir mi lütfen.
Top Bottom