Arama sonuçları: *

1. rxsy

Yardım GTA V e postama giremiyorum kodu alamıyorum

ya abiler gta oynuyacaktım ama şuan kullandığım mail adresinin depolama alanı doldu para vermek istemiyorum steam hesabım kodun gelmediği hesaba bağlı (rockstar hesabı) bağlantısını nasıl silerim ve yeni hesabımı bağlarım
  2. rxsy

Yardım Cheat engine valorant ban sebebimi

ets2 kariyer modunda para ve seviye hilesi yapmak istiyorum ama valorant oynuyorum yüklesem sorun olurmu?
  3. rxsy

Yardım Need fpr speed Heat düşük fps sorunu

eskiden 110 114 fps alıyordum ama şuan fps düşük yardımcı olurmusunuz ryzen 5 5600 RTX 4060 16 gb ram 3600 mhz
  4. rxsy

Yardım Nfs heat başlamıyor steam

steam nfs heat var oyuna giricektim başlattım ama girmiyor
  5. rxsy

Yardım rdr2 buluta yedeklenen yeri nasıl yüklerim

pc ye format attım rdr yükledikden sonra yanlış bir şey tıkladım normalde kaldığım yerden devam edicekti ama devam etmedi rockstar hesabı giriş esnasında oldu bu olay nasıl halledebilirim 1701787236 yardım
  6. rxsy

Rdr 2 steam sabit 60 fps

60 sabit alıyorum nasıl çözerim ryzen 5 5600 rtx 4060 16 gb ram
  7. rxsy

Steam ın son saat lerinde 20 tl ye alına bilecek oyunlar nelerdir

20 tl gibi Küçük bütcem var ne alına bilir
  8. rxsy

Yardım 226 TL steam oyun öneri acil

216 tl var öneri 1700429376 up
  9. rxsy

Yardım Acil 50 tl oyun öneri

Steam dolara geçmeden 50 tl oyun öneri
  10. rxsy

Yardım Need for speed heat kontrol sağlıyamıyorum yardım

mouse kullanılamıyor klavyem 60 lık klavye yön tuşları yok kontrol edemiyorum araba sürülüyor fakat ayarlara giremiyorum sadece onay vere biliyorum karakter araba seçemiyorum yardım edermisininiz klavyem rampage parvus kbr-135
  11. rxsy

Yardım Need for speet heat kontrol sağlıyamıyorum

mouse kullanılamıyor klavyem 60 lık klavye yön tuşları yok kontrol edemiyorum araba sürülüyor fakat ayarlara giremiyorum sadece onay vere biliyorum karakter araba seçemiyorum yardım edermisininiz klavyem rampage parvus kbr-135 1700133900 Yardımlarınızı bekliyorum
Geri