Arama sonuçları: *

1. efeleow

Valorant'ta kolumu kasmadan iyi oynayamıyorum

Arkadaşlar selam. Genelde daha kontrollü oynamak için kolumu otomatik olarak biraz kasıyorum ve gerçekten aimim goldun üstünde oluyor ve adamları rahat vurabiliyorum fakat kolum bir süre sonra yoruluyor ve saldığımda aimi geçtim movementım bile kötüleşiyor bu durumu nasıl çözerim? Mouse'um...
  2. efeleow

Valorant TR serverı rezilliği

Arkadaşlar selam. Dün Valorantta silver-gold elo yan hesapta eğlencesine maç girdim ve jett aldım (instalock atmadım). Neyse sonra 3-4 round boyunca adam vuramadım ve sadece '1' kill almış sage bana chatden hakaret etti. Sonra sinirlendim bende karşılık verdim derken tüm takım gelip bana...
  3. efeleow

Hypixel'den durduk yere ban yedim

Arkadaşlar hesabımın hacklenmediğinden eminim ve ben dışında hesabıma kimse girmedi. Ama bugün ne hikmetse sunucuya girer girmez 2 saniye geçmeden ban yedim. Sadece arkada WARP Proxy'si açıktı ve Lunar Client ile girdim ve araştırdığımda bunların yasal olduğunu gördüm. Sizce banım açılır mı?
  4. efeleow

Valorant'ta küçük mousepad alanıyla low sens oynanır mı?

Arkadaşlar mousepad ve masa alanım aşağıdaki gibi ve oyun için sensim 0.35 800dpi. Ancak mouse hem kablolu olup monitör standının masadan dolayı çok yakın olması beni huzursuz ediyor ve kolumu masaya koyarak oynayamıyorum bu da aimde tutarsızlık yaratıyor. Sizce bu senste oynarken kolun masada...
  5. efeleow

Valorant mouse hakimiyetim tutarlı olmuyor

Arkadaşlar 0,35 sens 800dpi ile oynuyorum ve rankım gold. Bazen bu senste rahat oynarken mouse çevirmekte zorlanmaya başlıyorum ve arkama rahat bir şekilde dönemiyorum, önüme adam çıkınca aimim kitleniyor. Sizce bunun sebepleri nelerdir?
  6. efeleow

FPS oyunlarını bırakırsak performansa ne olur?

Arkadaşlar mesela örnek veriyorum; Valorant'ı bıraktım ve 2 yıl boyunca hiç girmedim. Aim tamamen kaybolur mu yoksa kısa sürede toparlanır mı kas hafızası?
  7. efeleow

Yardım Twitch ve TikTok capeleri hala gelmedi

Arkadaşlar kodları girmiştim ve Mobil versiyonunda pelerinler geldi, 8 temmuz'da PC versiyonlarına gelecek denmişti fakat hala gelmedi. Sizce ne zaman gelir?
  8. efeleow

Riot mobile'den hesabı sile tıkladım

Arkadaşlar çok değişik bir kafam olduğu için yanlışlıkla ama isteyerek hesabı sile tıkladım sonra rank gözüken yerde derecesiz yazmaya başladı sonra hemen Valorant mağaza görüntüleme uygulamasından hesaba girdim her şey duruyordu hesap silinir mi veya eşyaların felan gider mi?
Geri