Arama sonuçları: *

1. ynsemreuzun

LOLcüler profil yorumlama

dostlar selam atın profillere bakalım ben benimkini bırakıyorum iki tane tr 1 im yok çaktırmayın 🤣 🤣 🤣 🤣 @Che_ @shankar1 @jombo @Senoly https://www.leagueofgraphs.com/tr/summoner/tr/Legachi-TR35
  2. ynsemreuzun

Oyunlarda düşük gpu kullanımı

dostlar selam her oyunda olmuyor ama pubg de özellikle oluyor işlemci kullanımı 50 60 seviyelerinde ekran kartı ya eşit ya da 30 40 lara kadar düşebiliyor çok saçma ki mesela adam olmayan yere ekranı çevirdiğimde gpu 80 90 görüyor ama adam olan yerlere çevirdiğimde 50 lere geri düşüyor...
  3. ynsemreuzun

BF6 pc performansı normal mi ???

dostlar ryzen 5600 gigabyt gaming oc 3060ti 32ram var bf6 deneyeyim dedim dlss vs açık ayarlar yüksek düşük karışık 90 100 fps alıyorum tanklı vs patlama olunca 75 80e düşüyor değerler normal mi bilmediğimden soruyorum oyun betada vs optimizasyon sorunu vardır illa ki @shankar1 @Che_
  4. ynsemreuzun

Eskisi gibi performans alamıyorum

Dostlar selam bir hafta önce pc deki ekran kartını değiştirdim bozuk çıktı sonra eskisini geri taktım windows bozulmuştu boot olmuyordu bende format attım ondan sonra driverları ve oyunları tekrar kurunca eskisi gibi performans vermiyor oyun ayarlarımda aynı mesela pubg de 110 fps alıyordu...
  5. ynsemreuzun

Formattan sonra performans kaybı

dostlar selam imzamdaki sistem mevcut formattan önce pubg de kenar yumuşatma ve doku ayarları yüksek 90 130 fps arası oynatırken formattan sonra yine aynı ayarlar 75 fps yi geçemiyor nedense dikey eşitleme vs kapalı fps sınırlayıcı da yok sadece şu dikkatimi çekti fark olarak oyun daha iyi...
  6. ynsemreuzun

Steam oyunları çökme problemi

Arkadaşlar birkaç gündür anlayamadığım bir şekilde steam oyunlarıma girince 2 dakika oynatıp kendini kapatıyor oyun pc den kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü steam harici valorant olsun lol olsun epic games oyunlarında olsun bir sıkıntı çıkmıyor fakat steamden örneğin rainbow six...
  7. ynsemreuzun

Steam oyunları çökme problemi

Arkadaşlar birkaç gündür anlayamadığım bir şekilde steam oyunlarıma girince 2 dakika oynatıp kendini kapatıyor oyun pc den kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü steam harici valorant olsun lol olsun epic games oyunlarında olsun bir sıkıntı çıkmıyor fakat steamden örneğin rainbow six...
Geri