Arama sonuçları: *

1. loewry

Yardım Xbox gamepass oyun içeriği

beyler hard ranked fps oyuncusuyum, bu nedenle pek oynamam diğer oyunları o yüzden para veresim yok 1 oyuna, xbox gamepassta hangi oyunlar var nereden bakabilirim güncel fiyatı nedir? forza 5 falan oynayasım var ayda 2-3 kere anca girerim ama girip bi seferde baya oynarım
  2. loewry

Valorant fazla elo hell mi

Beyler görselde gördüğünüz üzere 27-28den aşşağı vurduğum yok smurf hesabım zaten. Geçen sezon yine bu hesapta yüce 1 iken dia 1 arkadaşımla takılmak için giriyordum fazla takmadığım için düşük skorlarla bitiriyorduk. Sanırım o yüzden oyun beni boosted gibi falan algıladı bu sezon maini immo 3...
  3. loewry

Yardım Ea app takılı kaldı?

beyler bf5 indirdim ea app kuruyor 1 saattir bu şekilde kaldı kapatıcam az kaldı sıkıldım valorant girecektim
  4. loewry

Yüksek stabil fps avantajlımı?

Beyler kendimden örnek vereyim 380hz 0.3ms monitörüm var. 7500f ile valoda ortalama 350-300 alıyorum fight esnasında vb normal arazide 450 almaktan bahsetmiyorum. Klip uygulaması acıkken 250 ye kadar düşüyor. Yeni işlemcim ile klip uygulaması bile açsam minimum 600fps alırım gibi çatışma...
  5. loewry

Yardım Steam map indiremiyorum

ark ascended indirdim the center haritasını oynamak istiyorum yüklü değil dlc mağazasından indir diyor. indire basıyorum herhangi bir indirme başlamıyor. fakat oyunun dlc kısmına geldiğimde oraya the center haritası eklenmiş. arka planda indiriyormu şuan acaba?
  6. loewry

Öneri Valorant rank atlamak isteyenler yazabilir

Yaklaşık 5 yıldır oynuyorum. Son 3 yılım sürekli immo-yücelik arası geçti. Radiant olabilecek kapasiteye sahibim ama o denli zamanım ve takımım yok. Peakım immo 3 400rr. Danışmak istediğiniz mevzular varsa yazabilirsiniz tavsiye verebilirim
  7. loewry

Öneri Ark ascended oynamış var mı?

Beyler daha önceden normal arkı bitirdim denilebilir. Ascended ilk çıktığında almadım acayip optimizayson sorunu vardı. Şuan daha iyi sanırım. 7500f 4060ti 16gb var. 1080p de ultra yüksek ayar arası solo modda kasılmayı düşünüyorum. Grafikleri mükemmel duruyor. Tavsiyelerinize açığım
  8. loewry

AAA oyun önerisi sıkmayacak

Arkadaşlar hikayesini bol anlatan yok kasabada gez adamla konuş tarzı assasin creed gibi oyunları hiç sevmem. Bana daha çok gow ragnarok wukong gibi oyun lazım. Ha tabi onlar gibi olmasına gerek yok. Biraz silahlı cod tarzı oyunlarda olur. Güzel çatışmalı aksiyonlu olsun ama sağlam grafik olsun...
  9. loewry

Pubg Emülatör opengl vs directX

opengl ve directx ayarı var hangisi daha iyidir emülatör için. Şuanda directx kullanıyorum gayet akıcı zaman zaman drop giriyor ama
  10. loewry

Oyun önerisi üretimle alakalı

Arkadaşlar örneğin ekran kartları alıp bitcoin miningi yaptığımız bi mekanımız olup bu şekilde para kazanarak büyüdüğümüz tarzda üretimci oyunlar hoşuma gidiyor. Komik ama robloxda bitcoin miner vardı düşük kartlarla mining yapıp sonrasınds büyütüyorduk başka kartlar alıp deli sarıyordu
  11. loewry

Yüksek fps faydaları

Ağırlıklı olarak Valorant, LoL gibi oyunlar oynuyorum. Biliyorsunuz ki bu oyunlarda tepki önemli. Ortalama 300FPS alıyordum Valorant'ta. 7500Fli sisteme geçtim. Ortalaması 600 FPS falan. Bunun farkını gecikme olarak hisseder miyim? Monitörüm 144Hz.
  12. loewry

İşlemci zorlayacak oyun tavsiyesi

5600 den 7500f geçtim. 4060 ti 16gb var. İşlemciyi harbiden yüke bindirecek oyunlar nelerdir. Valorant demeyin. Benim 5600 gow ragnarokta valoranta göre daha çok ısınıyordu🤣
  13. loewry

Lol yeni ihtişamlı yasuo kostümü

Merhaba normalde hesabıma bu şekil 3K TL'lik kostüm almam. İlk defa alıyorum. Sebebi ise Yasuo'yu sevmem ve popüler olması. Bu yüzden bir daha gelmeyecek nadir bir skin olduğu için alacağım(2K TL'sini açtım çıkmadı). Kalanını da açacağım zaten. Çevremdeki arkadaşlarım gecenin kılıcı Yasuo'nun...
  14. loewry

pubg mobile emülatör sorunu

merhabalar 2 yıl aradan sonra pubg mobile indirdim bilgisayarıma. Bir şekilde buldum 120 fps moduna aldım ayar yaparak. Fakat problem şu örneğin ambar gireyim dedim denemek için mouseyi döndürüyorum sanki hafif bir gecikme var tıkladığım anda falan hissedebiliyorum bu gecikmeyi bu sorunu nasıl...
  15. loewry

Cod oyun önerisi

Merhaba ben ve babam oynamak üzere Call of Duty serisi hikayeli oyun alacağız daha önce babamda bende 2007 Call of Duty hangi seri hatırlamıyorum bitirdik şu an CoD Modern Warfare düşünüyorum Steam'de 60 dolar sizce ben oynarım da zorluk bakımından hikayesini babamda oynayabilir mi dediğim gibi...
  16. loewry

Oyun önerisi bulamıyorum oyun bi destek

Merhaba daha önceden gow oynadım bitirdim çok sardı bana oyun lazım böyle hikaye fazla olmicak biraz daha savaş aksiyon olsun gow iyiydi rdr 2 sıkar mı sizce genelde valo oynadığım için bilgim yok oynadığım en iyi hikaye oyun gow başka oynamadım o tarz önerirseniz sevinirim doom eternal almayı...
Geri