Arama sonuçları: *

1. sein.

Öneri Steam Oyun Önerisi Max 5$ bandında

Hazır yaz indirimleride varken oyun almayı düşünüyorum fakat ne alsam geri iade ediyorum bı türlü güzel oyun bulamadım en fazla 5 dolar bandına kadar güzel oyun öneriniz varsa bakayım, hikayelide olur, çok oyunculu da olur hiç farketmez
  2. sein.

Cuphead Microsoft storedan nasıl online oynanır

Arkadaşımla beraber cuphead aldık microsoft storedan online oynanıyor dediler fakat sanırım aynı evde iki kolla oynanıyor anlayamadık bilen varmı farklı bilgisayarlardan 2 kişi nasıl oynayabiliriz
  3. sein.

Path Of Exile 2 Çok Kasıyor

gereksiz fazla kasıyor 1660s ve i5 10600 kullanıyorum cyberpunk 2077 60fps oynarken bu oyunu 9-15 fps oynuyorum, sistem gereksinimlerinide karşılıyor, tüm ayarlar en düşüğünde + windows grafik ayarlarından oyuna yüksek performans verdim, gelişmiş sistem ayarlarından tüm bilgisayarı performans...
  4. sein.

Öneri co-op survival & bulmaca oyunu

En fazla 5 dolar bandinda olacak şekilde mumkunse 2 kişi eglenebilecegimiz birşeyler olursa sevinirim birde varsa valheim ve green hell oynayanlar düşüncelerini yazarsa sevinirim şuanda 10 dolar valheim green hellde 4 dolar bu paraya değer mi öğrenmek istiyorum
  5. sein.

Öneri 2-4-6 kişilik survival oyun önerisi

agalarım arkadaşlarımla beraber 2-4 kişilik veya 6 kişilik bir oyun arıyoruz öncelik hikayeli hayatta kalma oyunu fiyat önemli değil suanlik siz önerin ben fiyatina göre karar vereceğim böyle gerilecegimiz ve o hayatta kalma hissini yaşayacağımız bir oyun olursa sevinirim hayatta kalma oyunu...
  6. sein.

Epic games gizemli oyun ne zaman?

Herkesin bahsettiği watch dogs cyberpunk vs verilecek olan gizemli oyun geldimi? 1715929457 Hangisi verildi geldiysede
Geri