Arama sonuçları: *

1. B

Disco Elysium karakter tasarlama fikri

Evet arkadaşlar oyunu 2 kere bitirdim şimdi 3.ye başlayacağım bu sefer nasıl bir karakter oluşturacağım hakkında sizlerden fikir almak istedim kısaca özelliklerin neye yaradığından bahsedip fikirleri size bırakacağım. Her özellik maksimum 6 puan olabiliyor ve bizim dağıtabileceğimiz 8 puanımız...
  2. B

İlk önce hangi oyunu oynamalıyım sizce?

Elden Ring Sekiro Shadows Die Twice Clair Obscur Expedition 33 The Last Of Us Part 2 Remastered konu başlıktaki gibi sizce ilk hangisini oynamalıyım ve neden fikirlerinizi bekliyorum
  3. B

The Last Of Us Part 2 ayarlarım nasıl olmalı

Merhaba arkadaşlar tlou part2 başladım ve daha yüksek fps ile nasıl görüntüyü güzel tutarım onu bulmaya çalışıyorum sistemim i5-13400f Gigabyte gaming x oc 3070 32 gb ram 2kda oynuyorum bu arada çok yüksek ayarlarda dlss dengelide 90-95 falan alıyorum afterburner ortalama 110 diyor ama...
  4. B

Black myth wukong tarzı oyun arıyorum

Arkadaşlar black myth wukong gibi oyun arıyorum oyun çok hoşuma gitti ama tam 5. chapterın ortalarına geldim savem gitti çok üzüldüm onun gibi başka ne oynayabilirim?
  5. B

Genshin impact,wuthering waves arasından hangisini oynamalıyım

Merhaba arkadaşlar ilk kez bu türü deneyeceğim hangisini oynamalıyım genshin impact çıkalı oldu baya o yüzden wuthering deneyesim var oynayanlar fikirlerini paylaşırsa sevinirim iyi günler şimdiden teşekkürler.
  6. B

The last of us part 1 ayar önerisine ihtiyacım var

Merhaba arkadaşlar başlıktada dediğim gibi ayar önerisine ihtiyacım var Rtx 3070 i5 13400f 32 gb ram var ayar yaptım ara sahnelerde 130 fps oyunda 100-110 arası alıyorum 2kda önerileriniz neler
  7. B

Paylaşımlı hesapta ilerleme kaybetme

Arkadaşlar paylaşımlı hesapta black myth wukong oynuyordum 35 saat oldu tak hesap gitti ilerlemede gitti bir daha olmaması için ne yapabilirim hesap gitse bile ilerleme gitmemesi benim için önemli
  8. B

Black myth wukong chapter 2de takıldım kaldım

Arkadaşlar chapter 3e geçtim ilk checkpointide açtım ama bi mallık edip mapi almadan chapter 2ye geri ışınlandım şimdi 3e geri gidemiyorum ne yapmam lazım?
  9. B

Sid Meier's Civilization VI Dlcsiz oynanır mı?

Merhaba arkadaşlar civilization 6 almak istiyorum ama dlcleri ile birlikti 16 dolar çok pahalı dlcsiz alsam ne kaybederim veya başka öneriniz var mı şimdiden teşekkürler.
  10. B

Strateji ve hayatta kalma türünde oyun arıyorum

Merhaba arkadaşlar 2 türün bi arada bulunmasına gerek yok ayrı ayrı olabilir hayatta kalma coopda olursa güzel olur önerilerinizi bekliyorum. Bide Diablo IV alınır mı nasıl oyundur teşekkürler.
  11. B

Lossless scaling Anime4k ayarları nasıl olmalı?

Merhaba arkadaşlar anime izlerken bi deneyeyim dedim ayarları nasıl olmalı 2kda izlemek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  12. B

Lossless Scaling en iyi ayarlar neler?

Arkadaşlar 2kda yüksek fps almak amacıyla aldım uygulamayı en iyi frame generation ayarları neler ve oyunda kendim dlss açıp uygulamadan frame generation açsam bir sorun olur mu şimdiden teşekkürler iyi akşamlar.
  13. B

Steam hikayeli oyun önerisi

Arkadaşlar hikayeli oyun önerisine ihtiyacım var indirimlerde alayım diyorum tür korku gerilim olmazsa sevinirim teşekkürler
  14. B

Steam yaz indirimlerinden oyun önerisi?

Arkadaşlar bi kaç oyun almayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum steam profilimden eksik gördüklerinizi önerebilirsiniz https://steamcommunity.com/profiles/76561199030398873/
  15. B

Elden Ringin DLC'si Alınır Mı

Elden Ring dlc Shadow of The Erdtree alınır mı arkadaşlar neden evet veya neden hayır açıklarsanız sevinirim teşekkürler.
  16. B

Black Myth Wukong alınır mı?

Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi black myth wukong alınır mı yaz indirimlerine girer mi?
  17. B

Epic Games sağlam hikayeli oyun önerileri

Merhabalar başlıkta olduğu gibi epic games indirimlerinden sağlam hikayeli oyunlar arıyorum(fiyat farketmez)önerilerinizi bekliyorum.
  18. B

EPİC-EA-VOİDU- ETAİL gibi sitelerden oyun önerisi

Arkadaşlar gerilim ve korku hariç önerilerinizi bekliyorum
  19. B

Xbox gamepassden oyun önerisi verir misiniz?

Arkadaşlar 1 aylık gamepass aldım ve hangi oyunu oynayacağıma karar veremedim oyun önerirseniz sevinirim türü farketmez hikaye oyunlarını daha çok seviyorum önerilerinizi bekliyorum.
  20. B

Steam sepetim nasıl tavsiyelerinizi bekliyorum

Merhaba arkadaşlar Steam sepetimde olan oyunları yazıyorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum Batman 3lu paket 15 TL olan Batman origins 7.75 The walking dead definitive series 20 TL The long dark 57 TL 70-80 TL'lik daha bı bütçem var tavsiyelerinizi bekliyorum iyi günler
Geri