Merhaba arkadaşlar civilization 6 almak istiyorum ama dlcleri ile birlikti 16 dolar çok pahalı dlcsiz alsam ne kaybederim veya başka öneriniz var mı şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar 2 türün bi arada bulunmasına gerek yok ayrı ayrı olabilir hayatta kalma coopda olursa güzel olur önerilerinizi bekliyorum.
Bide Diablo IV alınır mı nasıl oyundur teşekkürler.
Arkadaşlar 2kda yüksek fps almak amacıyla aldım uygulamayı en iyi frame generation ayarları neler ve oyunda kendim dlss açıp uygulamadan frame generation açsam bir sorun olur mu şimdiden teşekkürler iyi akşamlar.
Arkadaşlar bi kaç oyun almayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum steam profilimden eksik gördüklerinizi önerebilirsiniz
https://steamcommunity.com/profiles/76561199030398873/
Arkadaşlar 1 aylık gamepass aldım ve hangi oyunu oynayacağıma karar veremedim oyun önerirseniz sevinirim türü farketmez hikaye oyunlarını daha çok seviyorum önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar Steam sepetimde olan oyunları yazıyorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum
Batman 3lu paket 15 TL olan
Batman origins 7.75
The walking dead definitive series 20 TL
The long dark 57 TL
70-80 TL'lik daha bı bütçem var tavsiyelerinizi bekliyorum iyi günler
Arkadaşlar başlıktaki gibi Steam fiyatlandırma öncesi oyun lazım şuan 300 TL gibi bi bütçem var tur farketmez korku gerilim hariç tavsiyelerinizi bekliyorum
arkadaşlar merhaba csye yeni yeni başladım 100 saatim var ve csde bir kaç silaha skin arıyorum bilen kişilerden tavsiye istiyorum. Skin aradığım silahlar ak-m4a1s-p90-glock-usp Toplam bütçem 1000 tl ama artabilir tavsiyelerinizi bekliyorum
Arkadaşlar aklımdaki oyunlar
Elden Ring
Rdr2
Witcher 3
Sekiro
Metro Exodus
Disco Elysium
Detroit Become Human
AC Odyssey
R6 Siege
Hayatımda hiç AAA veya dark souls oynamadım sistemimi yeni aldığım için oyunları sıra sıra oynayacağım oyunlar hakkındaki fikirlerinizi bekliyorum
Arkadaşlar merhaba 360 tl bütçem var oyun arıyorum indirimde bekleyebilirim sıkıntı yok arkadaş kodumu veriyorum oyunlarıma bakıp eksik gördüklerinizi yazabilirsiniz 1070133145
Aklımda forza 5 var ama bende zaten forza 4 var kararsızım o yüzden
Konu başlığındaki gibi bu 3 oyun aklımda FIFA 23 için sene sonu geldi alınır mı diye düşünüyorum
Forza 4 var 5 alınır mı aklımda o var
Darkest Dungeon için alınır mı sizce nasıl oyun oynayanlar fikrini belirtirse sevinirim