Arama sonuçları: *

1. drakathx

Yardım LoL oynarken karakteri hareket ettirdiğimde(Laglı hareket ediyor) ?

LoL Oynarken aram-urf-tam gaz modlarında karakteri sağa sola hareket ettirdiğimde nedense karakter lag varmış gibi kasma donma varmış gibi hareket ediyor ayarlar 2k full geçmişte çok eskiden rx570 ekran kartıyla bu durumu yaşıyordum. Şuan yan sistemimde bu durumu yaşıyorum nedense çözümü var mı...
  2. drakathx

Yardım TruckersMP Fps yükseltme Taktiği ?

Konu başlığındada bahsettiğim gibi TruckersMP de maalesef ki calais-duisburg ve benzeri yerler kalabalık olduğundan 10-15 fpsleri gördüğüm oluyor :D bunun bir ayarı varmış sanırım fps yükseltmek için 2k full de oynuyorum Tam ekran. Konu hakkında yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim .
  3. drakathx

Yardım 2025 de Hala LFS Alınır mı?(Live For Speed)

Yarış türü simülasyon oyunlarını seviyorum Fps oyunlarından bıkınca takılmaya giriyorum sizce hala 2025 de LFS alınır mı? Sitesinden satın alınabiliyor orjinal lisans. Yada Öneriniz var mı bu ve benzeri oyunlar hakkında. S1 6 Euro S2 12 Euro S3 18 Euro Şeklinde satılıyor.
  4. drakathx

Yardım CyberPunk77 Epic Games %100 Save Nereden Bulurum?

Hikayeli oyunları çok sevmiyorum fakat her şeyi 0 dan yapmak da istemiyorum. %100 save bitirilmiş güncel sürüm nereden bulurum ? Maksat fullde takılmak GTA V de ki gibi millete saldırıp free gezmek eğlenmek amaçlı heves atmak istiyorum. Epic Gamesde mevcut sadece oyun hesabımda ultimate edition.
  5. drakathx

Yardım CS2 Düşük fps sorunu Hakkında

Valorantta mevcut sistemle 650-800 civarı fps alıyorum. Fakat Cs2 de oyunun otomatik kendi ayarında max 400 alıyorum neden oluyor bu valorant ve cs2 işlemci tabanlı oyun değil mi ?
  6. drakathx

Valorant VAN9003 hatası çözümü önerisi

Merhabalar win10 pro yüklüydü sorunsuz valorant oynuyordum fakat win 11 güncellemesini yaptım van9003 hatası geliyor ondan önce critical error process vesaire yazılı bir metin çıkıyor oyun açılış ekranında donup kalıyor ve hata veriyor bunun çözümü nedir acaba 2 çözüm denedim hala düzelmedi...
Geri