Arama sonuçları: *

1. X

Bu Steam sepeti alınır mı?, fiyatlarına değer mi ?

Merhaba arkadaşlar Steam sepeti yaptım kış indirimlerinden sizce alınır mı 117 dolar para az değil ama 24 oyunda az değil. Sizce bu oyunlar fiyatlarına değiyormu ?
  2. X

Assasins creed serisi 50 dolara değer mi ?

Merhaba arkadaşlar bu oyunlar 52 dolara değer mi ? 9 tane oyuna(Odyssey Ultimate Editionda 2 oyun daha veriyor) 50 dolar fazla gibime geliyor ama en iyi indirimlerini de almışlar düşündüm biraz sizce daha fazla indirim gelir mi ?
  3. X

Joygame Zombi rock tekrar çıkar mı ?

Merhaba arkadaşlar bir zamanlar aşırı severek oynadığım Joygame yapımı zombi rock oyunu tekrardan çıkar mı acaba şuanda Facebook oyunlarının kralı olan dungeon rampage de çıktı steame buda çıkma ihtimali sizce nedir ?
  4. X

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty DLC'sine tekrar nasıl başlanır?

Merhaba arkadaşlar. Cyberpunk 2077 ilk önce ana oyunu bitirdim ve tüm yan görevlerini yaptım şimdi de Phantom Liberty DLC'sini bitirdim ama Nocturne OP55N1 görevi gibi tekrar olarak bir görev çıkmıyor yani DLC'ye bir daha başlayamıyorum. Nasıl DLC'ye tekrar başlayabilirim? Ve merak ettiğim şu...
  5. X

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty DLC'sini bitirdim tekrar nasıl başlayabilirim?

Merhaba arkadaşlar Cyberpunk 2077 ilk önce ana oyunu bitirdim ve tüm yan görevlerini yaptım şimdi de Phantom Liberty DLC'sini bitirdim ama Nocturne OP55N1 görevi gibi tekrar olarak bir görev çıkmıyor yani DLC'ye bir daha başlayamıyorum nasıl DLC'ye tekrar başlayabilirim? Ve merak ettiğim şu var...
Geri