Arama sonuçları: *

1. Polat Alengir

Yardım Laptopta GTA5 drop sorunu yaşıyorum !!!

merhabalar sistem GameGaraj x7t 5070 versiyon. Gta yüksek grafikte sabit 180hz sık sık drop giriyor çözümü varmıdır. Anormal bir durum yardımları bekliyorum.
  2. Polat Alengir

Kapatıldı

kapatıldı
  3. Polat Alengir

Yardım Valorant Ulupençe bıçak alınır mı ?

merhaba arkadaşlar bir ay önce bir siteden vp çekilişinden 3650 vp kazandım hesabıma yükledim uzaylı avcısı bıçak bekliyordum ama gelmiyor bayadır bugün mağazama ulupençe bıçak gelmiş animasyonlar vs benziyor bu da iyi skin sizce 1000 vp daha atıp bunumu alayım yoksa uzaylı avcısımı bekliyeyim ?
  4. Polat Alengir

FC 25 Neden kasıyor gibi oluyor?

Beyler sistemin klasik 4060 5600 sistemlerden monitör 180 hz fc 25 oynuyorum herşeyi ortaua çektim saç detaylarını kapattım oyun kasmadan oynanıyoe ama yüksetmek istediğimde sık sık lag giriyor oyın kasıyor sanki bu sorunu yaşamış ve çözmeyi bilen arkadaşlar varmı çözelim şunu
  5. Polat Alengir

FC 25 TE VOLTA YOKMU ?

fc 25 aldım yükledim abimle volta atacaz bunda yok mu bulamadım.
  6. Polat Alengir

Valorant hangi bıçak skini alınır?

hesapta 4-5k vp var hangi bıçağı almalıyım kullanması güzel olan aklımda uzaylı avcısı ve ulupençe bıçak var
  7. Polat Alengir

Epic Gameste iyzico geçerli mi ?

merhaba arkadaşlar epic games üzerinden FC 25 ve gta5 alacağım epic games'te iyzico ile öde geçerli midir Bayrama özel %25 indirim var ondan faydalanarak almak istiyorum yok ise başka nasıl bir kampanya vardır birazcık indirim olsa benim için çok iyi olur.
  8. Polat Alengir

Valoranta para yatırılırmı ?

Merhaba arkadaşlar kısaca sormak gerekirse valoya para yatırılırmı hesabım yeni yani yeni hesap dizmek istiyorum içinde sadece gaia vandal var vp zamından önce 350 küsür bişeye almıştım. şuan anomali seti vs gelmiş onlardan 1-2 skin var aklımda almayı düşünüyorum bir yandanda bana mallık gibi...
  9. Polat Alengir

Yardım Valorant hesabı alınır mı ?

öncelikle merhaba arkadaşlar bugün kuzemim bana yazdı. Yeni bilgisayar almış valoranta fln başlayıp içerik üretecekmiş. Videolarda güzel görünmesi adına ve zevk alması adına valorant skinli hesap araştırmaya başlamış. İtemsatışta bir hesap bulmuş 700tl ye onu alacakmış bana sordu işte alınır mı?...
  10. Polat Alengir

Yardım İP ban yermiyim. Atmak o kadar kolaymı.

Merhaba az önce valorant oynuyordum Rank atlamaya çalışırken takım başta sabote eder gibi leş alamıyordu bende sinirlendim başlarım rankına dedim ve oyunu hayvan gibi sabote etmeye başladım. Oyunda clove oynayan bir abla vardı. Yaşça büyük olduğu için abla diyorum. Sonra baktım sevgiliside...
Geri